Θέμα

Θάνατος 12χρονης στην Καλλιθέα: Ντροπή για την εγκληματική αμέλεια της Περιφέρειας

Θάνατος 12χρονης στην Καλλιθέα: Ντροπή για την εγκληματική αμέλεια της Περιφέρειας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ντροπή για την εγκληματική αμέλεια των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής. Επρεπε να σκοτωθεί ένα κοριτσάκι 12 χρονών για να σπεύσουν οι αρμόδιοι τεχνίτες να επισκευάσουν το φανάρι.

Στο τροχαίο στην Καλλιθέα αναφερόμαστε που κόστισε τη ζωή σε μία 12χρονη η οποία προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο σε σημείο όπου τα φανάρια για τους πεζούς ήταν χαλασμένα και η άτυχη μικρή δεν γνώριζε συνεπώς αν είχε προτεραιότητα ή όχι. Ασφαλώς και έχει τεράστια ευθύνη ο οδηγός του μοιραίου smart, γιατί όπως λέγεται έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα.

Καταγγελία-φωτιά: Τα χαλασμένα φανάρια κόστισαν τη ζωή της 12χρονης στην Καλλιθέα

Ωστόσο αν τα φανάρια λειτουργούσαν η άτυχη 12χρονη μπορεί να μην επιχειρούσε να διασχίσει το δρόμο, αν ο φωτεινός σηματοδότης έδειχνε κόκκινο.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας έχουν τεράστια ευθύνη, γιατί, τα φανάρια ήταν χαλασμένα εφτά μέρες και οι τεχνίτες εμφανίστηκαν και τα επισκεύασαν μετά το τραγικό δυστύχημα.

Δεν είναι κράτος αυτό δεν είναι δημόσιες υπηρεσίες αυτές που κινητοποιούνται ύστερα από το θάνατο ενός 12χρονου κοριτσιού. Δεν είναι αυτό το Δημόσιο που θέλουμε και μας αξίζει. Είναι τραγικά επικίνδυνο (όπως δυστυχώς αποδείχτηκε) να καθυστερεί εφτά μέρες (και ποιος ξέρει πόσες ακόμα αν δεν συνέβαινε το μοιραίο τροχαίο) να επισκευάσει τα φανάρια σε μία πολυσύχναστη και επικίνδυνη διάβαση.

Δεν θέλουμε ένα κράτος ξεχαρβαλωμένο και επικίνδυνο που σκοτώνει τα παιδιά μας…Ας αντιδράσουμε όπως μπορεί ο καθένας μας.

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X