Ο Προβοκάτορας

Το ρινγκ του Κασσελάκη και οι τεκτονικές αλλαγές που υποκρύπτουν οι ευρωεκλογές

Το ρινγκ του Κασσελάκη και οι τεκτονικές  αλλαγές που υποκρύπτουν οι ευρωεκλογές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία ακόμα επιθετική ανάρτηση, μετά το “οι μάσκες έπεσαν” έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης ρίχνοντας αλάτι στις πληγές του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να κάνει ένα βήμα πίσω για να μπορέσουν να συνεννοηθούν και να συνυπάρξουν, όσο αυτό είναι δυνατό,  μετά τα όσα έγιναν στην Πολιτική Γραμματεία την περασμένη Τρίτη και στο συνέδριο.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως δεν αντιλαμβάνεται τι θα συμβεί αν στις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τρίτο κόμμα και έχει μονοψήφιο ποσοστό. Οσο και να θελήσει να παραμείνει Πρόεδρος δεν θα καταφέρει να σταθεί από τις τεκτονικές συγκρούσεις, που θα κρίνουν ακόμα και την υπόσταση των κομμάτων της Κεντροαριστεράς.

Γιατί αναρτήσεις σαν αυτή που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να προετοιμάζουν ένα νέο ρινγκ το οποίο ενώ υποτίθεται ότι το εξορκίζει, στην πραγματικότητα  δημιουργεί τις συνθήκες για να στηθεί.

Κάποιοι θέλουν να μου χρεώσουν την αποτυχία γράφει και δείχνει σαν να μην καταλαβαίνει πως ύστερα από το συνέδριο τυχόν  αποτυχία είναι ολόκληρη δική του, όσο και  να προσπαθεί από τώρα να δημιουργήσει ενόχους,  ενδεχομένως και εσωτερικούς εχθρούς, ενέργεια  σαφώς αντικομματική και  αντιδημοκρατική.  Αν έχει στοιχεία για εκείνους που έχουν σχέδιο το κακό εκλογικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, έπρεπε να τα παρουσιάσει στο  συνέδριο. Αν δεν έχει, καλό θα ήταν να σιωπήσει και όχι να ανοίξει ένα νέο γύρο αντιπαράθεσης και εσωστρέφειας. Είναι πρόεδρος με αναβαπτισμένη εντολή από το   συνέδριο και ως τέτοιος οφείλει να λειτουργήσει.

Ο  Προβοκάτορας

Δείτε ολόκληρη την πρώτη ανάρτηση μετά το συνέδριο

«Κάποιοι θέλουν να μου χρεώσουν την αποτυχία και να πάμε σε ένα νέο ρινγκ», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης στην πρώτη του ανάρτηση μετά την αναβολή των εκλογών για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πάρτε το κόμμα στα χέρια σας. Δικό σας είναι. Κάποιοι έχουν σχέδιο το κακό εκλογικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές», αναφέρει ο πρόεδρος του κόμματος.

«Κάποιοι θέλουν να μου χρεώσουν την αποτυχία και να πάμε σε ένα νέο ρινγκ. Τι κάνουμε όλοι εμείς απέναντι σε αυτούς τους λίγους;
Επανίδρυση.
Νέα Όργανα.
Αξιοπιστία.
Αξιοκρατία.
Ανάσα δημοκρατίας τώρα.
Λύτρωση τώρα.

Αντεπίθεση τώρα, απέναντι σε ό,τι σε καίει, σ’ ό,τι σου τρώει την ψυχή», αναφέρει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X