Οικονομία

500 έκτακτες προσλήψεις επικουρικού προσωπικού λόγω κορονοϊού

500 έκτακτες προσλήψεις επικουρικού προσωπικού λόγω κορονοϊού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με νέα έκτακτη κοινή υπουργική απόφαση, έρχονται 500 προσλήψεις επικουρικού προσωπικού. Την απόφαση εξέδωσαν τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας. Οι αιτήσεις θα έχουν… ασφυκτική προθεσμία υποβολής λόγω της έκτακτης ανάγκης σε προσωπικό για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Οι προσλήψεις

Ειδικότερα η απόφαση προβλέπει τον καθορισμό της διαδικασίας έκτακτης πρόσληψης επικουρικού προσωπικού για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από την εμφάνιση και διάδοση του κορονοϊού COVID-19.

«Αόρατος» εφιάλτης ο κορονοϊός! Κάθε επιβεβαιωμένο κρούσμα αντιστοιχεί σε άλλα 10!

Σύμφωνα με την ΚΥΑ καθορίζονται οι αναγκαίες λεπτομέρειες για τη διαδικασία έκτακτης πρόσληψης επικουρικού προσωπικού των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας, του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών, του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Παπάφειο Θεσσαλονίκης και του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από την εμφάνιση και διάδοση του κορωνοϊού COVID-19.

Η έκτακτη πρόσληψη επικουρικού προσωπικού στους ανωτέρω προνοιακούς φορείς αφορά συγκεκριμένες κατηγορίες και ειδικότητες και με ανώτατο όριο συνολικά τους πεντακόσιους (500) υπαλλήλους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X