Οικονομία

5th Data Protection & Privacy Law Forum από την Palladian Conferences

5th Data Protection & Privacy Law Forum από την Palladian Conferences
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι θεματικές ενότητες:

ΕΝΟΤΗΤΑ Ι: eGov και δεδομένα.

Οι νέες δημόσιες υπηρεσίες είναι ηλεκτρονικές και αυτό οδηγεί στην δημιουργία τεράστιων ηλεκτρονικών βάσεων δεδομένων που διαχειρίζεται το Δημόσιο. Είναι επαρκές το επίπεδο προστασίας μας και με ποιο τρόπο μπορούμε να το ελέγξουμε; Η πολιτική των ανοικτών δεδομένων θα μας βοηθήσει τόσο στην αποτελεσματική χρήση των δεδομένων όσο και στον καλύτερο έλεγχο τους.

Για το πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ

ENOTHTA II: Personal Data & Privacy- Ισορροπία μεταξύ δημόσιου συμφέροντος και ιδιωτικότητας

Το θεμελιώδες δικαίωμα στην ιδιωτικότητα βρίσκεται σε συνεχή αλληλενέργεια με τα συλλογικά δικαιώματα της προστασίας του δημόσιου συμφέροντος και της δημόσιας υγείας. Στην περίπτωση της πανδημίας, όμως, μιλάμε για μία σύγκρουση των δικαιωμάτων αυτών ή για την ανάγκη εκ νέου οριοθέτησης των ορίων τους.

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙΙ: Data Centric World & Ιδιωτικότητα

Στις νέες οικονομίες τα δεδομένα αποτελούν κινητήρια ύλη, συναλλακτικό προϊόν και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Ο τρόπος και οι ρόλοι στην διαχείριση τους όπως και οι απαιτήσεις για περιορισμό της αποκλειστικότητας στην χρήση των δημόσιων, κατ’ αρχήν, δεδομένων θα διαμορφώσουν το επόμενο τοπίο στις ψηφιακές αγορές.

TO KOINO

Οικονομικοί Διευθυντές
DPOs
Έμμισθοι Δικηγόροι
Δικηγορικές εταιρείες
ΗR Στελέχη
Διευθυντές Πληροφορικής
Υπεύθυνοι Ασφαλείας Πληροφοριακών Συστημάτων
Υπεύθυνοι Κανονιστικής Συμμόρφωσης
Υπεύθυνοι Διαχείρισης Κινδύνου
Διευθυντές Marketing και Επικοινωνίας
Υπεύθυνοι Εξυπηρέτησης Πελατών
Υπεύθυνοι Διαχείρισης & Επεξεργασίας Δεδομένων
Στελέχη Εποπτικών Αρχών
Συμβουλευτικές εταιρείες

Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

Η PALLADIAN CONFERENCES (www.palladianconferences.gr) αποτελεί ανεξάρτητο business unit της PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS με αντικείμενο τη διοργάνωση συνεδρίων. Σκοπός της συγκεκριμένης δραστηριότητας είναι η ανάδειξη σημαντικών θεμάτων από όλο το φάσμα της οικονομικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής της χώρας.Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS (www.palladian.gr) είναι εταιρία συμβούλων στρατηγικής επικοινωνίας με ειδίκευση στις εξής υπηρεσίες: communication strategy development, media relations, public affairs, crisis & issues management.
Από το 2014 η PALLADIAN CONFERENCES έχει διοργανώσει πάνω από 50 συνέδρια στους τομείς των νομικών υπηρεσιών και της κανονιστικής συμμόρφωσης αλλά και επιχειρηματικά συνέδρια στους κλάδους της υγείας, της ενέργειας , της ναυτιλίας και των οικογενειακών επιχειρήσεων.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ DIGITAL ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
100 € (+ 24% ΦΠΑ)

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ DIGITAL ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Παρακολούθηση όλων των εργασιών συνεδρίου διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom
Ψηφιακό έντυπο συνεδρίου
Πλήρη απολογισμό του συνεδρίου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X