Οικονομία

Χρηματιστήριο Αθηνών: Ήπιες μεταβολές ελέω… Eurogroup

Χρηματιστήριο Αθηνών: Ήπιες μεταβολές ελέω… Eurogroup
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σταθεροποιητικά κινείται σήμερα, Δευτέρα 19.11.2018, το Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους επενδυτές να κάνουν επιλεκτικές τοποθετήσεις, αλλά και πωλήσεις.

Πώς κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών

O Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 623,20 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,40%. Ανοδικά κινούνται 22 μετοχές, 23 πτωτικά και 16 παραμένουν σταθερές. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 2,35 εκατ. ευρώ.

Η προσοχή των επενδυτών είναι στραμμένη στο Eurogroup και στις αποφάσεις που θα λάβει για την αρχιτεκτονική της Eυρωζώνης, καθώς σε μεγάλο βαθμό θα επηρεάσουν και το ελληνικό χρέος.

Το δεκαετές ομόλογο άνοιξε με απόδοση 4,56% και το πενταετές με απόδοση 3,49%, σχεδόν αμετάβλητα σε σχέση με την Παρασκευή.

Μεικτές τάσεις καταγράφονται στις τραπεζικές μετοχές. Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφει η Eurobank(+0,91%), ενώ τη μεγαλύτερη πτώση η Πειραιώς (-1,95%).

Ευρωαγορές: Ήπια άνοδος με… αναμονή για το Brexit

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,38%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,42%.Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές:Τζιαρκιάν+28,00% και Ειδησεοφωνική +7,14%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Ιντρακάτ -3,24% και Τεχνική Ολυμπιακή -2,69%.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X