Οικονομία

ΔΕΗ: Συμμετέχει στη διαδικασία πώλησης του Κωτσόβολου

ΔΕΗ: Συμμετέχει στη διαδικασία πώλησης του Κωτσόβολου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

ΔΕΗ: Την κατάθεση προσφοράς για εξαγορά της Κωτσόβολος ανακοίνωσε η ΔΕΗ.

Με ανακοίνωσή της η ΔΕΗ, επιβεβαιώνει για πρώτη φορά ότι συμμετέχει στη διαδικασία πώλησης της «Κωτσόβολος».

ΔΕΗ: Ενδιαφέρον για απόκτηση της αλυσίδας Κωτσόβολος

Συγκεκριμένα η εταιρεία αναφέρει ότι η διαδικασία βρίσκεται στη φάση της κατάθεσης προσφορών, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης του διαγωνισμού.

Η ανακοίνωση της ΔΕΗ

«Η ΔΕΗ Α.Ε., σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με δημοσιεύματα περί κατάθεσης προσφοράς από τη ΔΕΗ για την εξαγορά της “Κωτσόβολος”, ανακοινώνει ότι συμμετέχει στη διαδικασία πώλησης της εν λόγω εταιρείας, η οποία βρίσκεται στη φάση της κατάθεσης προσφορών, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης του διαγωνισμού.

Η ΔΕΗ θα ενημερώσει την επενδυτική κοινότητα σε περίπτωση που εισέλθει σε δεσμευτική συμφωνία για την εν λόγω συναλλαγή».

Όπως είχε γράψει ο ΟΤ, η ΔΕΗ τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει ξεκινήσει το μετασχηματισμό της σε έναν σύγχρονο ενεργειακό όμιλο, πρωταγωνιστή στην πράσινη μετάβαση.

Επιπλέον, στα πρότυπα και άλλων ευρωπαϊκών utilities εισέρχεται δυναμικά στη λιανική επιδιώκοντας την παροχή ενεργειακών υπηρεσιών.

Στην κάθοδο της προς τους οικιακούς καταναλωτές και μικρούς επιχειρηματίες ξεκίνησε και χτίζει νέα καταστήματα, ενώ αναπτύσσει και το franchise με το brand της εταιρείας.

Χρειάζεται, όμως κι άλλους δρόμους. Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως η δημόσια εταιρεία ενδιαφέρεται για την εξαγορά της αλυσίδας Κωτσόβουλου μετά την απόφαση του ομίλου Currys να πουλήσει τα καταστήματα στην ελληνική αγορά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X