Οικονομία

Διαψεύδει τον Μητσοτάκη ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ για τους ελέγχους και την ακρίβεια

Διαψεύδει τον Μητσοτάκη ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ για τους ελέγχους και την ακρίβεια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, τόσο για τα παιχνίδια κάποιων στην πλάτη των πολιτών αλλά και για τα όσα υποστηρίζει η κυβέρνηση για την ακρίβεια σε συνδυασμό με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο Γιώργος Καββαθάς μίλησε στο +News για τρίδυμη οικονομική κρίση.

Σχετικά με την ενεργειακή κρίση ανέφερε πως υπάρχει αισχροκέρδεια εις βάρος των ελληνικών νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, καθώς –όπως τόνισε– «υπάρχει μια τεχνητή απόκρυψη εμπορευμάτων καθώς κάποιοι προσπαθούν να κερδίσουν εις βάρος του συνόλου του ελληνικού λαού».

Σημείωσε δε ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δεχθεί ότι βιώνουμε τις συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία τόσο νωρίς σε βασικά καταναλωτικά αγαθά και εκτίμησε ότι η έλλειψη ειδών στην αγορά είναι τεχνητή, ειδικά στο ηλιέλαιο και το μαλακό σιτάρι.

Και τέλος διέλυσε το κυβερνητικό αφήγημα πως η ακρίβεια, σχετίζεται με τον πόλεμο στην Ουκρανία. «Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να μιλήσουμε για εξωγενή παράγοντα που έχει σχέση με την Ουκρανία» ανέφερε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει ότι «οι φορείς του κράτους πρέπει να κάνουν ενδελεχείς ελέγχους – δεν έχω δει ακόμη αποτελέσματα από τους ελέγχους».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X