Θέμα

«Δώρο Χριστουγέννων» 2023: Πόσα χρήματα θα λάβουν οι δικαιούχοι

«Δώρο Χριστουγέννων» 2023: Πόσα χρήματα θα λάβουν οι δικαιούχοι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Δώρο Χριστουγέννων»: Στους συνταξιούχους, υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες οι οποίες έχουν κλειδώσει και αυτές είναι η 21η και η 22η Δεκεμβρίου, καθώς μαζί με την σύνταξη του Ιανουαρίου θα φανεί και η αύξηση σε ποσοστό 3%, η οποία θα ισχύσει για όλο το 2024.

Το επίδομα των 100-200 ευρώ είναι μια εφάπαξ ενίσχυση η οποία θα δοθεί στις 21 Δεκεμβρίου σε όσους έχουν την λεγόμενη προσωπική διαφορά πάνω από 10 ευρώ. Όσοι δεν έχουν προσωπική διαφορά και είναι ταυτόχρονα χαμηλοσυνταξιούχοι, θα πάρουν την ίδια ημέρα την ενίσχυση εφάπαξ 150 ευρώ.

Η 21η ή 22 Δεκεμβρίου θα είναι και η ημερομηνία καταβολής των έκτακτων οικονομικών ενισχύσεων που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Εκτός από τα 150 ευρώ των χαμηλοσυνταξιούχων, είναι και η 1,5 επιπλέον δόση επιδόματος που θα πάρουν οι δικαιούχοι του επιδόματος τέκνων, στο επιπλέον 50% που θα καταβληθεί με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και η εφάπαξ ενίσχυση των 200 ευρώ για όσους ανήκουν στα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Δώρο Χριστουγέννων ιδιωτικού τομέα

Στον ιδιωτικό τομέα στις 21 Δεκεμβρίου, θα καταβληθεί ολόκληρος μισθός με την υποχρέωση να έχει απασχοληθεί κάποιος για το σύνολο του διαστήματος από τον Μάιο έως τον Δεκέμβριο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X