Κοινωνία

Καθαρά Δευτέρα 2024: Ανοιχτές οι λαϊκές αγορές και με «πραγματικά χαμηλές τιμές» -Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ

Καθαρά Δευτέρα 2024: Ανοιχτές οι λαϊκές αγορές και με «πραγματικά χαμηλές τιμές» -Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την Καθαρά Δευτέρα, οι λαϊκές αγορές θα είναι ανοιχτές και θα λειτουργούν κανονικά, «με εξαιρετικά ανταγωνιστικές και πραγματικά χαμηλές τιμές και με πλούσια ποικιλία φρέσκων θαλασσινών και ψαριών, φρούτων, λαχανικών και πολλών άλλων σαρακοστιανών προϊόντων» όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

Η ανακοίνωση επισημαίνει ότι οι λαϊκές αγορές αποτελούν τον προορισμό των καταναλωτών που αναζητούν χαμηλές τιμές, υψηλή ποιότητα και απόλυτη φρεσκάδα.

 

Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ την Καθαρά Δευτέρα 2024

Ανοιχτά θα μείνουν ορισμένα από τα μεγάλα σούπερ μάρκετ την Καθαρά Δευτέρα 2024, για τα ψώνια της «τελευταίας στιγμής» ή για τους… ξεχασιάρηδες.

Παρότι η Καθαρά Δευτέρα δεν είναι επίσημη αργία, οι περισσότερες επιχειρήσεις αργούν και παραμένουν κλειστές. Ειδικά οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ τα τελευταία χρόνια κρατούσαν κλειστά τα καταστήματά τους, φαίνεται όμως ότι πάει να αλλάξει αυτό.

Πιο αναλυτικά, εκτός από φούρνους, ζαχαροπλαστεία, παντοπωλεία, ανοιχτά θα είναι και κάποια μεγάλα σούπερ μάρκετ.

Συγκεκριμένα, το LIDL -σε όλη την Ελλάδα- θα είναι ανοιχτό από τις 08:00 το πρώι έως τις 14:00 το μεσημέρι.

Επιπλέον, σε πολλές περιοχές θα είναι ανοιχτά και My Market με ωράριο 08:00-14:00. Στην Αττική τα σούπερ μάρκετ του My Market που θα είναι ανοιχτά θα είναι σε ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΚΟΡΩΠΙ, ΛΑΥΡΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΛΟΥΤΣΑ, ΣΠΑΤΑ.

Το Market In πέρσι την Καθαρά Δευτερά είχε ανοίξει από τις 08:00 – 13:30, αλλά για φέτος ακόμα αναμένεται η ανακοίνωση. Οι υπάλληλοι πάντως έχουν ενημερωθεί ότι τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 08:00 το πρωί έως 14:00 το μεσημέρι. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα πρέπει να γίνουν μέχρι την Παρασκευή 15/3 στην ιστοσελίδα τους .

Τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος θα είναι κλειστά εκτός από αυτό που είναι στο αεροδρόμιο (Σπάτα) που θα λειτουργήσει 07:00-23:00 αλλά ανοιχτό θα είναι και της Σαντορίνης με ωράριο 08:00-15:00.

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, Γαλαξίας, Μασούτης θα είναι κλειστά.

Ανοιχτά θα είναι επίσης τα Σούπερ Μάρκετ «Κρητικός» με ωράριο 09:00-14:00.

Επίσης, εκτός από τα παραπάνω σούπερ μάρκετ, ανοιχτά θα είναι και τα μίνι μάρκετ αλλά και η αλυσίδα OK MARKET.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X