Κοινωνικό μέρισμα: Πώς θα εκδώσετε κωδικούς Taxisnet αν δεν έχετε

κοινωνικό μέρισμα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI

Δεν έχετε κωδικούς Taxisnet και θέλετε να κάνετε αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα; Υπάρχει λύση και βρίσκεται… στο internet!

Ποια εισοδήματα εξαιρούνται και ποια «μετράνε» στα κριτήρια του κοινωνικού μερίσματος

Για να αποκτήσετε, λοιπόν, κωδικούς Taxisnet και κατά προέκταση την δυνατότητα αίτησης για κοινωνικό μέρισμα, πρέπει να κάνετε τα εξής:

Μπαίνετε στο site : www.gsis.gr.

Στην αρχική σελίδα επιλέγετε “Υπηρεσίες προς Πολίτες” και «Εγγραφή νέου χρήστη» εφόσον δεν έχετε πάρει πότε ξανά κωδικούς από το taxis.

Επιλέγετε «Αρχική εγγραφή» και «Φυσικό πρόσωπο».
Στη φόρμα που εμφανίζεται θα συμπληρώσετε username και κωδικό (με λατινικούς χαρακτήρες και νούμερα, δικής σας επιλογής, τα οποία τα σημειώνετε) και όποιο άλλο κενό πεδίο είναι με αστεράκι (*).

Στο τέλος πατάτε «Υποβολή».

Πριν το κοινωνικό μέρισμα… εφορία!

Στη συνέχεια θα πρέπει να απευθυνθείτε στην εφορία – τμήμα Μητρώου και θα ζητήστε τον κλειδάριθμο. Στην εφορία θα πρέπει να έχετε μαζί σας την Αστυνομική σας Ταυτότητα και το ΑΦΜ σας.

Ανοιξε η εφαρμογή – Tα 6 βήματα για να συμπληρώσετε σωστά την αίτηση του κοινωνικού μερίσματος

Αφού λάβετε τον κλειδάριθμο, θα μπείτε πάλι στο site : www.gsis.gr

Τέλος και όπως αναφέρει το dikaiologitika.gr, από την επιλογή “Υπηρεσίες προς Πολίτες”, θα κάνετε «Ενεργοποίηση λογαριασμού» χρησιμοποιώντας το username και κωδικό που είχατε σημειώσει, και τον κλειδάριθμο που πήρατε από την εφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιλογές