Οικονομία

Οι… περιζήτητοι Αμπελόκηποι! Πού ψάχνουν σπίτια οι Έλληνες, πόσο πωλούνται

Οι… περιζήτητοι Αμπελόκηποι! Πού ψάχνουν σπίτια οι Έλληνες, πόσο πωλούνται
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η περιοχή των Αμπελοκήπων – Πενταγώνου είναι η πιο δημοφιλής σε ό, τι αφορά την αναζήτηση κατοικίας εντός του Δήμου Αθηναίων. Μάλιστα οι Αμπελόκηποι είναι η περιοχή με τις περισσότερες αναζητήσεις για σπίτια τον Απρίλιο.

Και αυτό έχει διπλή… ανάγνωση. Συγκεκριμένα αφορά τόσο στην αναζήτηση για ενοικίαση, όσο και στην αναζήτηση για αγορά κατοικίας. Στην Θεσσαλονίκη οι περισσότερες αναζητήσεις έγιναν στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Εκτός του Δήμου Αθηναίων οι περισσότερες αναζητήσεις για ενοικίαση αφορούσαν στη Νέα Σμύρνη. Όσον αφορά εκείνους που κοιτούσαν για αγορά, έδειχναν να έχουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στην Γλυφάδα.

Ακολουθούν τα στοιχεία που προκύπτουν από την ανάλυση των αναζητήσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Spitogatos.gr τον Απρίλιο 2018 και αφορούν τις περιοχές όπου το μεγαλύτερο μέρος του κοινού μας ψάχνει σπίτι προς ενοικίαση και πώληση, καθώς και τις μέσες τιμές των κατοικιών σε αυτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές είναι τιμές προσφοράς, σύμφωνα με εκτιμήσεις της αγοράς οι συμφωνίες κλείνουν σε τιμές κατά έως και 15% με 20% από αυτές που αναγράφονται στις αγγελίες.

Νέα «πακέτα» με κόκκινα δάνεια ετοιμάζεται να πουλήσει η Eurobank

Δημοφιλείς περιοχές και μέση τιμή προσφοράς για σπίτια στο Δήμο Αθηναίων

Δημοφιλείς περιοχές και μέση τιμή προσφοράς στη Θεσσαλονίκη:

Δημοφιλείς περιοχές και μέση τιμή προσφοράς στην υπόλοιπη Αττική (εκτός Δ. Αθηναίων):

σπίτια

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X