Οικονομία

Στέφανος Κασσελάκης: Υγεία, Παιδεία και Δικαιοσύνη για επιχειρηματικότητα

Στέφανος Κασσελάκης: Υγεία, Παιδεία και Δικαιοσύνη για επιχειρηματικότητα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θέλουμε δικαιοσύνη παντού. Είναι το κεντρικό μήνυμα που έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης  για την επιχειρηματικότητα  μιλώντας στην εκδήλωση του «Κύκλου Νέων Επιχειρηματιών.

Η πολιτική προς τη μεσαία τάξη και τους ελεύθερους επαγγελματίες θα είναι πολύ διαφορετική σε μια μελλοντική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης, με τον ίδιο να δίνει παράλληλα έμφαση στην αναγκαιότητα δόμησης ενός απλού, σταθερού φορολογικού συστήματος που θα διαρκεί τουλάχιστον για μια 10ετία.

κασσελακης-βουτυρακου
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έδωσε επίσης έμφαση σε βασικούς – όπως υπογράμμισε – τομείς για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.  Υγεία, Παιδεία και Δικαιοσύνη είναι «οι προϋποθέσεις για την υγιή επιχειρηματικότητα και ο ρόλος μας είναι να διαμορφώσουμε αυτό το περιβάλλον, ώστε να υπάρχουν οι πιθανότητες επιτυχίας και να μην είναι η τράπουλα «στημένη» για όποιον προσπαθεί να δημιουργήσει», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

κασσελακης
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

«Υπάρχει μακρά ιστορία της Αριστεράς με τη λέξη επιχειρηματικότητα με την λέξη κεφάλαιο. Εμείς είμαστε με την κοινωνία. Θέλουμε δικαιοσύνη παντού. Θέλουμε ένα δημόσιο τομέα που να δουλεύει για όλους αποδοτικά, με πλήρη διαύγεια. Θέλουμε μια χώρα που επιτέλους θα καθαρίσει από την διαπλοκή που την μαστίζει εδώ και δεκαετίες» υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ότι: «θέλουμε να είναι ευτυχισμένος και επιτυχημένος ο Έλληνας. Δεν θα χωρίσουμε τους Έλληνες ταξικά, έχουμε ζήσει αρκετή διχόνοια ως έθνος. Δεν χρειάζεται άλλο. Ας φτιάξουμε μία καλύτερη κοινωνία και να φτιάξουμε και μία οικονομία για όλους μας».

 



 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X