Οργή Τσίπρα για Αχτσιόγλου και Αντωνοπούλου

Ανταγωνισμός ,κακός χειρισμός ή άγχος για την επόμενη μέρα; Οι εξαγγελίες που έχουν κάνει  το τελευταίο διάστημα, οι κυρίες του υπουργείου εργασίας, έχουν εξοργίσει το  Μέγαρο Μαξίμου καθώς και το υπουργείο Οικονομικών.

Η αρχή έγινε από την Έφη Αχτσιόγλου η οποία ανακοίνωσε την  αύξηση του κατώτατου μισθού χωρίς προηγουμένως να έχει ενημερώσει το πρωθυπουργικό γραφείο και το υπουργείο Οικονομικών.

Η ενόχληση στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν μεγάλη, ωστόσο λόγω εορτών αποφασίστηκε το θέμα απλώς να ξεχαστεί και να μην δοθεί καμία συνέχεια.

Μόλις χθες ήρθε το επόμενο χτύπημα, αυτή την φορά από την   αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων  Ράνια Αντωνοπούλου, η οποία έκανε δηλώσεις περί διευκόλυνσης των φορολογουμένων με αποπληρωμή του φόρου εισοδήματος σε 12 δόσεις.

Την Ράνια Αντωνοπούλου διέψευσε το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο είπε ότι όλα αυτά είναι πολύ μακρινά για να συζητιούνται από τώρα.

Οι πληροφορίες πάντως λένε ότι στο Μαξίμου υπάρχει εκνευρισμός, γιατί θεωρούν ότι αυτά τα θέματα έχουν να κάνουν με τις κεντρικές πολιτικές της κυβέρνησης, τις οποίες θα μπορούσε να ανακοινώσει μόνο  ο πρωθυπουργός ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ