Ελλάδα

Γουλιά και 100 ευρω στη συναυλία Ρέμου- Ramazzotti (pics&vids)

Γουλιά και 100 ευρω στη συναυλία Ρέμου- Ramazzotti (pics&vids)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αν το λατινικό R στην επανάληψη του για τους Βρετανούς παραπέμπει στην Rolls Roys, στον ελληνικό πλανήτη happy τα δύο Ρ είναι σχεδόν ταυτόσημα με το δίδυμο Ρέμος- Ραματσότι.

Στο κρατίδιο της Μυκόνου και την μυθικών διαστάσεων Ψαρρού το πρώτο τραπέζι άμμος στο Nammos κόστιζε 10.000 ευρώ.

Στον τιμοκατάλογο που έδωσε στη δημοσιότητα το Mykonos Live TV, τα τραπέζια των 10.000 ευρώ ήταν «εξοπλισμένα» με εξάλιτρη σαμπάνια Veuve Clicquo, τρίλιτρη βότκα Belvedere και τεκίλα Clase Azul των 700ml (η premium τεκίλα που λατρεύει το Χόλιγουντ). Εναλλακτικά, αφαιρείται η τεκίλα και η σαμπάνια αναβαθμίζεται σε εξάλιτρη Dom Perignon.

Τα τραπέζια των 5.000 ευρώ ήταν εφοδιασμένα με  σαμπάνια Dom Perignon 1,5 λιτρου (σαν κόκα κόλα), τρίλιτρη Belvedere και τεκίλα Clase Azul Blanco 700 ml.

Υπήρχε όμως και τραπέζι… λιτότητας. Με μόλις 3.000 ευρώ, εκείνοι που το επέλεξαν παρηγορήθηκαν με τρίλιτρη σαμπάνια Veuve Clicquot, Belvedere 1,75l και  Clase Azul Blanco 700 ml.

Τον περασμένο Μάιο, Ρέμος και Ραματσότι είχαν συναντηθεί στο Μιλάνο για να κανονίσουν το πρόγραμμα, τα ντουέτα τους και άλλες λεπτομέρειες της συναυλίας.

https://www.youtube.com/watch?v=Tu6bY5rXBr8

Από νωρίς χθες το πρωί τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και προσωπικό εταιρείας ιδιωτικής ασφάλειας επιτηρούσε το χώρο.

Τη συναυλία παρακολουθησαν  επισκέπτες από όλο τον κόσμο, επιχειρηματίες, Λιβανέζοι κροίσοι, Τούρκοι πολυεκατομυριούχοι και Άραβες αλλά και Έλληνες βρέθηκαν  στα πρώτα τραπέζια για να παρακολουθήσουν τους δύο καλλιτέχνες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Ψαρρού βούλιαξε από κόσμο και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Συγκεκριμένα το Nammos δέχθηκε και εξυπηρέτησε τουλαχιστον 3.000 άτομα!

https://www.youtube.com/watch?v=wbmFb_fHFs0

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X