Ελλάδα

Η Τάνια Ιακωβίδου απαντά στην αγωγή που της έκανε η Ελένη Μενεγάκη (vid)

Η Τάνια Ιακωβίδου απαντά στην αγωγή που της έκανε η Ελένη Μενεγάκη (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πριν μερικές μέρες, κατέθεσε αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά της δημοσιογράφου και πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Τάνιας Ιακωβίδου, η Ελένη Μενεγάκη.

Η δημοσιογράφος είχε σχολιάσει την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα με αιχμηρό λόγο, στέλνοντας δυνατό μήνυμα προς την ωραία Ελένη. Η οποία το εξέλαβε ως κακόβουλο και προσβλητικό, καθώς οι χαρακτηρισμοί της δημοσιογράφου έθιξαν την εντιμότητά της, τα υπόλοιπα τα ανέλαβε ο δικηγορός της.

Στην εκπομπή Αποκαλυπτικά δήλωσε ο δικηγόρος, λέγοντας πως η παρουσιάστρια προσβλήθηκε.

  • «Θέλω να τονίσω πως δεν υπάρχει πρόθεση για οποιοδήποτε χρηματικό όφελος. Η απόφασή της είναι να σταματήσουν οι αναφορές που την θίγουν και την προσβάλλουν. Όχι η κριτική, που είναι καλοδεχούμενη, αλλά τα κακόβουλα σχόλια που την θίγουν. Οι αναφορές που έγιναν στο πρόσωπό της ήταν εκτός ορίων», είχε πει χαρακτηριστικά ο Νίκος Αγαπηνός.
  • «Να βλέπουμε ποια είναι τα ενδεχόμενα λάθη μας, να κάνουμε γενικότερα την αυτοκριτική μας. Όσοι είναι δημόσια πρόσωπα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους και να μην μένουν στα λεγόμενα, να πηγαίνουν στην ουσία. Αυτό που έχω να πω είναι πως όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο θα πρέπει να δέχεσαι την κριτική. Έθιξα επαγγελματικές συμπεριφορές και τίποτα άλλο», είπε σήμερα η Τάνια Ιακωβίδου στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, μεταξύ άλλων.
Δείτε το βίντεο:

http://https://www.youtube.com/watch?v=QZLOXfXJf5E

Πηγή: Epsilon

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X