Ελλάδα

Κικίλιας – Μπαλατσινού: Ο ξαφνικός έρωτας που παίρνει απρόβλεπτες διαστάσεις… (pics)

Κικίλιας – Μπαλατσινού: Ο ξαφνικός έρωτας που παίρνει απρόβλεπτες διαστάσεις… (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Το ειδύλλιο που δημοσιοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα, ανάμεσα στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ και πρώην υπουργό Βασίλη Κικίλια και στην Τζένη Μπαλατσινού, φαίνεται ότι παίρνει νέα τροπή.
Ήδη το ζευγάρι συζητά να συγκατοικήσει σύντομα και κάνει όνειρα για τη μελλοντική του ζωή, που, όπως προβλέπουν οι γνωρίζοντες, ενδέχεται να καταλήξει σύντομα σε γάμο.
Ο ίδιος ο Βασίλης Κικίλιας λέει σε φίλους του: «Έπρεπε να φτάσω 43 χρονών για να γνωρίσω τον έρωτα και αυτό είναι ένα μοναδικό συναίσθημα που δεν πρόκειται να το αφήσω ποτέ». Το ζευγάρι είναι τόσο ερωτευμένο που λέγεται ότι κάνει σχέδια ακόμη και για να αποκτήσει ένα παιδί.
Το πολιτικό περιβάλλον του πρώην υπουργού και η οικογένειά του φαίνεται να διατυπώνουν σοβαρές επιφυλάξεις για την επιλογή αυτή. Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας του Βασίλη Κικίλια φαίνεται να θεωρεί ότι η σχέση αυτή και ο γάμος μπορεί να έχουν επιπτώσεις στην πολιτική του σταδιοδρομία.
Ο ίδιος, αντιθέτως, φέρεται αποφασισμένος να συγκρουστεί με στερεότυπα και κοινωνικές προκαταλήψεις και να μη τα λάβει υπόψη του. Είναι τόσο ερωτευμένος, λένε, που δηλώνει αποφασισμένος να μην κάνει πίσω: «Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να αφήσω τον μεγάλο αυτό έρωτα που γνώρισα».
Μάλιστα, σε όσους του επισημαίνουν τους κινδύνους για την πολιτική του σταδιοδρομία απαντά ότι «ο Μακρόν έγινε πρόεδρος της Γαλλίας ζώντας με μια γυναίκα πολύ μεγαλύτερή του».
Στη ΝΔ δεν φαίνεται να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, αφού η ηγεσία της έχει ξεκαθαρίσει εγκαίρως στον εκπρόσωπο Τύπου ότι «οι προσωπικές επιλογές των ανθρώπων δεν αφορούν τον δημόσιο χώρο».
Πηγή: iefimerida,gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X