Ελλάδα

Τοπικές νεφώσεις και αφρικανική σκόνη

Τοπικές νεφώσεις και αφρικανική σκόνη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στο Ιόνιο, ενώ ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

Στην Αττική, γενικά αίθριος είναι ο καιρός με ανέμους ασθενείς και από το μεσημέρι νότιους 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, γενικά αίθριος ο καιρός, ενώ στη δυτική Μακεδονία προβλέπονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 Αυγούστου έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαημλότερη.

Στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίοιυ.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Βαθμιαία στη δυτική Ελλάδα θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία σε άνοδο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X