Αθλητισμός

Ποδοσφαιρικό ματς “LEGENDS 2004 vs INTER FOR EVER” με χορηγό την ΕΚΟ

Ποδοσφαιρικό ματς “LEGENDS 2004 vs INTER FOR EVER” με χορηγό την ΕΚΟ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε ρυθμούς “ΕURO 2004” κινείται το Ηράκλειο Κρήτης, όπου ποδοσφαιρικοί μύθοι του πρόσφατου παρελθόντος θα βρεθούν αντιμέτωποι για καλό σκοπό! Οι παίκτες της εθνικής Ελλάδος που αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2004, θα συναγωνιστούν αστέρες της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ίντερ που κατέκτησε το Champions League το 2010, σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 8:30’ το βράδυ της Τετάρτης, στο Παγκρήτιο Στάδιο. Όλα τα έσοδα του αγώνα, του οποίου κεντρικός χορηγός είναι η ΕΚΟ, θα διατεθούν στο σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» και σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Κρήτης.

Τον φιλικό αγώνα αστέρων συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, ενώ η τιμή των εισιτηρίων είναι συμβολική, ένα (1) ευρώ για τα παιδιά και πέντε (5) ευρώ για τους ενήλικες.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 6 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις γκολφ στη Χερσόνησο Ηρακλείου, προς τιμήν των διεθνών ποδοσφαιριστών της ιστορικής ομάδας του 2004, του αρχιτέκτονα της ελληνικής επιτυχίας Ότο Ρεχάγκελ και του συνεργάτη του, Γιάννη Τοπαλίδη, παρέστησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κ. Γρηγόρης Στεργιούλης, ο Γενικός Διευθυντής Εγχώριας και Διεθνούς Εμπορίας Ομίλου ΕΛΠΕ κ. Ρομπέρτο Καραχάννας, καθώς και ο Υπεύθυνος Αθλητικών Δραστηριοτήτων του Ομίλου κ. Γιώργος Καλαφατάκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X