Χωρίς Κατηγορία

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Μου λείπει η Ζωή πολύ»

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Μου λείπει η Ζωή πολύ»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» παραχώρησε συνέντευξη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και μίλησε για τη ζωή του χωρίς τη Ζωή Λάσκαρη, αλλά και για την καθημερινότητα του η οποία μοιράζεται μεταξύ γραφείου αλλά και των δικαστικών αιθουσών.

Ο γνωστός ποινικολόγος αποκάλυψε πως του λείπει πολύ η Ζωή Λάσκαρη αφού ήταν η γυναίκα με την οποία πέρασε 41 ολόκληρα χρόνια και η σχέση τους ήταν θυελλώδης αλλά και αποκάλυψε πως τη γνώρισε επειδή μπήκε στο γραφείο του ως πελάτισσα.

«Οι πρώτοι μου πελάτες όταν ξεκίνησα ήταν οι φίλοι μου. Ποιοι ήταν αυτοί; Ο Μάνος Χατζιδάκις, η Μελίνα Μερκούρη, ο Τάκης Χορν και ο Μιχάλης Κακογιάννης. Και η Ζωή σαν πελάτισσα είχε έρθει στο γραφείο. Είχε ένα πρόβλημα με κάποιον παραγωγό στη Γερμανία και είχε ανάγκη από κάποια νομική συμβουλή. Η Συμβουλή μεταμορφώθηκε πολύ σύντομα σε γάμο. Σε μια συμβίωση που είχε διάρκεια 41 χρόνια. Περάσαμε φουρτούνες, περάσαμε μπουνάτσες, περάσαμε πολλές φάσεις στη ζωή μας, αλλά μείναμε 41 χρόνια μαζί και αν δεν έφευγε έτσι ξαφνικά θα ήμασταν ακόμα μαζί», ανέφερε  ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

«Αυτές τις γιορτές μου λείπει η Ζωή πολύ. Αλλά με αυτό το κενό, αυτή τη μόνιμη απουσία μαθαίνει και ζει κανείς. Με διάφορες εκδηλώσεις, διάφορες επιλογές, διάφορους κύκλους που ανοίγουν και κλείνουν αλλά η απουσία είναι μόνιμη», είπε συγκεκριμένα.

Δείτε ακόμη: Σία Κοσιώνη: Ο απολογισμός της παρουσιάστριας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X