Πολιτική

Ανδρέας Λοβέρδος : Προσχώρηση στη ΝΔ ή νέα πολιτική κίνηση

Ανδρέας Λοβέρδος : Προσχώρηση στη ΝΔ ή νέα πολιτική κίνηση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η επιστροφή μου στην πολιτική είναι θέμα λίγο χρόνου» είπε σε συνέντευξή του ο Ανδρέας Λοβέρδος, με τον ίδιο να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συμπόρευσης με τη ΝΔ ή τη δημιουργία πολιτικής κίνησης.

Ειδικότερα μιλώντας στο One ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι δέχεται εισηγήσεις για «προσχώρηση στη Νέα Δημοκρατία ή δημιουργία πολιτικής κίνησης».

Παράλληλα προανήγγειλε ότι διοργανώνει ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στις 20 Νοεμβρίου, στην Αθήνα, ενώ υπογράμμισε ότι με τον «έναν ή με τον άλλον τρόπο» θα είναι στις ευρωεκλογές.

«Από το ΠΑΣΟΚ έφυγα τον Ιούλιο και θεωρώ ότι ήταν πολύ καλή η επιλογή μου. Δικαιώθηκα από τις εξελίξεις που μεσολάβησαν. Θα κάνω αυτό που πρέπει τώρα. Υπάρχουν περιφερειακές εκλογές και σέβομαι τις προτεραιότητες. Στις 20 Νοεμβρίου έχω κλείσει ήδη αίθουσα στο κέντρο της Αθήνας για μια πολιτική συγκέντρωση και πριν τα Χριστούγεννα θα ανακοινώσω την επιλογή μου» είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Αυτόν τον καιρό που είμαι εκτός ΠΑΣΟΚ, οι εισηγήσεις που δέχομαι είναι δύο. Η μία είναι προσχώρηση στην Νέα Δημοκρατία και η άλλη να κάνω μία κίνηση, που να δοκιμαστεί στις ευρωεκλογές (…) Έχω κάνει την επιλογή μου αλλά θα το πω στον χρόνο που έχω επιλέξει» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X