Χωρίς Κατηγορία

Χόλιγουντ: Νεκρή από πυρά αστυνομικών η ηθοποιός της «Εντατικής»

Χόλιγουντ: Νεκρή από πυρά αστυνομικών η ηθοποιός της «Εντατικής»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τραγικό τέλος για την ηθοποιό Βανέσα Μαρκέζ. Η ηθοποιός έφυγε από τα ζωή, στα 49 της χρόνια, δεχόμενη αστυνομικά πυρά την Πέμπτη, όπως επιβεβαίωσαν οι Αρχές της Νότιας Πασαντίνα, στην Καλιφόρνια.

Η 49χρονη ηθοποιός σκοτώθηκε μέσα στο σπίτι της στη νότια Πασαντίνα, στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Λος Άντζελες, Τζο Μεντόζα, οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι της το πρωί της Πέμπτης (τοπική ώρα) έπειτα από τηλεφώνημα γείτονά της, σημειώνοντας πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η αστυνομία καλούνταν στο διαμέρισμά της.

Η Μαρκέζ εκείνη τη στιγμή έμοιαζε να βρίσκεται σε κρίση,όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Για περίπου μιάμιση ώρα, η ηθοποιός μιλούσε με ιατρικό προσωπικό από μια κλινική ψυχικής υγείας την οποία είχε καλέσει η αστυνομία,  όμως στη συνέχεια δεν ήταν το ίδιο «συνεργάσιμη», φτάνοντας μάλιστα στο σημείο, σύμφωνα με τον Μεντόζα, να κραδαίνει ένα όπλο κατά των αστυνομικών.

Τότε εκείνοι άνοιξαν πυρ εναντίον της και την τραυμάτισαν στον κορμό του σώματός της. Η Μαρκέζ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε.  

Η Μαρκέζ, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά «Στην Εντατική» (ER) με πρωταγωνιστή τον Τζορτζ Κλούνει, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Πριν από έναν χρόνο, η Μαρκέζ ισχυρίστηκε ότι εξοστρακίστηκε από τη σειρά «Στην Εντατική», λόγω φυλετικών διακρίσεων για τη μεξικάνικη καταγωγή της.

«Βρήκαμε το όπλο που κρατούσε η γυναίκα και αποδείχθηκε ότι ήταν μία ρέπλικα ημιαυτόματου όπλου χειρός», δήλωσε ο εκπρόσωπος του σερίφη. Ήταν όμως ένα αεροβόλο, το οποίο όμως έμοιαζε με ημιαυτόματο όπλο…

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για την περίεργη αυτή υπόθεση, ώστε να διαπιστωθεί υπό ποιες συνθήκες οι αστυνομικοί πυροβόλησαν την ηθοποιό της «Εντατικής».

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X