Ελλάδα

Ελεύθερος ο 44χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα τον 14χρονο Μάριο

Ελεύθερος ο 44χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα τον 14χρονο Μάριο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο τραγικός θάνατος του 14χρονου Μάριου, έχει βυθιστεί στο πένθος ολόκληρη η Φθιώτιδα.  Η ανείπωτη τραγωδία εξελίχτηκε στην περιοχή Καραβόμυλος σε δρόμο «καρμανιόλα», όπως κάνουν λόγο οι κάτοικοι της περιοχής λόγω έλλειψης φωτισμού και πεζοδρομίων.

Να σημειώσουμε, ότι την τελευταία στιγμή από την σφοδρή σύγκρουση του αυτοκινήτου με τα ποδήλατα των παιδιών, γλύτωσαν ο δίδυμος αδελφός του Μάριου και ένας φίλος του όταν κινούνταν στο δρόμο Αχινού – Καραβόμυλου. Όλα συνέβησαν στις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης όταν ένα αυτοκίνητο Audi στο ύψος του «Γκλαντζούνη» με οδηγό έναν 44χρονο Αλβανικής καταγωγής που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με την παρέα των παιδιών προς Καραβόμυλο, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω τους…

Θρήνος στη Φθιώτιδα για τον τραγικό θάνατο του 14χρονου Μάριου (pics)

Η κηδεία του Μάριου θα γίνει το Σάββατο στις 5:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Λαμία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr.

Ελεύθερος ο οδηγός Αλβανικής υπηκοότητας

Μετά την απολογία του αργά το μεσημέρι στον Εισαγγελέα Λαμίας, ο 44χρονος οδηγός αφέθηκε ελεύθερος. Σε βάρος του θα σχηματισθεί δικογραφία, αφού διαπιστωθεί εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, ο ίδιος το αρνείται .

Δείτε ακόμη:

Θρήνος για τον 14χρονο στη Λαμία: Η προφητική συμβουλή της μητέρας του

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X