Χωρίς Κατηγορία

Γιώργος Τράγκας: Η τελευταία του επιθυμία και το μήνυμα της οικογένειάς του

Γιώργος Τράγκας: Η τελευταία του επιθυμία και το μήνυμα της οικογένειάς του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην τελευταία του κατοικία αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη (16/12), ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, χτυπημένος από τον κορονοϊό.

Ο θάνατος του γνωστού δημοσιογράφου, ο οποίος ήταν ανεμβολίαστος, βύθισε στη θλίψη την οικογένειά του, τους φίλους, τους συνεργάτες του στο κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι», αλλά και όλους όσοι τον γνώριζαν.

Αύριο αναμένεται να τον αποχαιρετήσουν στην εξόδιο ακολουθία που θα τελεστεί από την Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς στις 13:00. Μέσω ανάρτησής της μάλιστα στο Facebook, η οικογένεια του Γιώργου Τράγκα γνωστοποιεί την τελευταία επιθυμία για την κηδεία του.

«H εξόδιος ακολουθία του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα και επικεφαλής του ΚΕΛΑΝ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/12 στις 13:00 μ.μ. στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς. Θα ακολουθήσει η ταφή του στο Δημοτικό κοιμητήριο Κηφισιάς» αναφέρεται σε αυτήν.

Στη συνέχεια, αφού σημειώνει πως «έδειχνε μεγάλη ευαισθησία απέναντι στον Άνθρωπο και τα παιδιά, ενώ γνωστή στο πανελλήνιο ήταν η αγάπη του για τα ζώα, με τον αγαπημένο του Αστερίξ (τον σκύλο του που ήταν παρανυφάκι στην ανανέωση των όρκων του στο Λας Βέγκας με τη σύζυγό του Μαρία Καρρά) να τον συντροφεύει σε αμέτρητες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές», η οικογένειά του, σεβόμενη τη δική του επιθυμία, καλεί, «όποιον το επιθυμεί, αντί στεφάνων, να πραγματοποιήσει δωρεά στην “Κιβωτό του Κόσμου” (σ.σ. εκπρόσωπος της Κιβωτού θα βρίσκεται έξω από την Εκκλησία) ή στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ (Καταφύγιο Ζώων Σχιστού.) Η κατάθεση των χρημάτων για το Καταφύγιο Ζώων γίνεται σε λογαριασμό της EUROBANK GR 170 260 258 0000 740 201 2283 84 (θα βρίσκεται εκεί και εκπρόσωπος)».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X