Καιρός

Κακοκαιρία Daniel: Ο Σάκης Αρναούτογλου δείχνει ποιες περιοχές θα δοκιμαστούν σκληρά τις επόμενε ώρες

Κακοκαιρία Daniel: Ο Σάκης Αρναούτογλου δείχνει ποιες περιοχές θα δοκιμαστούν σκληρά τις επόμενε ώρες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε μια ακόμα ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο Σάκης Αρναούτογλου. Σύμφωνα, με τον χάρτη που ανάρτησε, στο κόκκινο είναι η περιοχή της Θεσσαλίας, με  σημαντικότερα προβλήματα να υπάρχουν στις πορφυρές αποχρώσεις που τις βλέπουμε σε κομμάτια της Λάρισας και του Βόλου. Τέλος, βλέπει επιτέλους τα φαινόμενα να εξασθενούν μετά το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η ανάρτηση:

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ( ΠΟΡΦΥΡΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ) ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7/9 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΙΣΧΥΡΕΣ! ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ.

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Στην επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου καιρού προχώρησε πριν λίγο η ΕΜΥ, σύμφωνα με την οποία η κακοκαιρία Daniel θα συνεχιστεί μέχρι αύριο Πέμπτη προκαλώντας πολύ μεγάλα ύψη βροχής.

Πιο αναλυτικά:

Αύριο Πέμπτη 07-09-2023 ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται μέχρι το μεσημέρι στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια και την κεντρική και ανατολική Στερεά (κυρίως τους νομούς Φθιώτιδας και Βοιωτίας).

Ενισχυμένοι βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ θα πνέουν στο βόρειο Αιγαίο έως τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 6-9-2023, ενώ η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα στα ηπειρωτικά.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα καθημερινά τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr και www.hnms.gr).

Η επικαιροποίηση των προγνώσεων θα συνεχίσει να γίνεται καθημερινά ανά δωδεκάωρο με τη μορφή εκτάκτων δελτίων που θα αποτελούν συνέχεια του αρχικού εκτάκτου δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X