Ελλάδα

Καμμένος-Θεοδωράκης: Το κόλπο για να μείνουν αρχηγοί

Καμμένος-Θεοδωράκης: Το κόλπο για να μείνουν αρχηγοί
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καμμένος και Θεοδωράκης δεν θα χάσουν τελικά τα προνόμια που έχουν ως επικεφαλής κοινοβουλευτικών ομάδων. Φροντίζει γι αυτούς, πριν από αυτούς όπως έλεγε μία παλιά διαφήμιση, ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. Θα γίνει με αλλαγές στο κανονισμό της Βουλής που θα αφορά στη λειτουργία όλων των μικρών κομμάτων τα οποία έχουν χάσει τα προνόμιά τους από  τις μετακινήσεις βουλευτών και αναμένεται να φέρει στην Βουλή ο Νίκος Βούτσης .

Οι πληροφορίες λένε ότι αυτές οι αλλαγές ήταν έτοιμες εδώ και πολύ καιρό. Λένε ότι ετοιμάζονταν πριν από την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση. Ομως, εξ αιτίας της ψήφου εμπιστοσύνης και της συμφωνίας των Πρεσπών δεν προχώρησαν.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι αλλαγές αυτές αφορούν και τον Πάνο Καμμένο ο οποίος από το βήμα της Βουλής είχε καταγγείλει  σχεδόν κλαίγοντας  την διάλυση του κόμματος του. Φυσικά ευνοημένος θα είναι και ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο τελευταίος πλήρωσε πολύ ακριβά την συμφωνία των Πρεσπών, αφού έχασε τρείς βουλευτές  και έμεινε χωρίς κοινοβουλευτική ομάδα.

Γιώργος Χρηστάκης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X