Γυναίκα

Κάντε ευκαιρία το ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

Κάντε ευκαιρία το ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πόσες φορές λέμε ”αχ δεν προλαβαίνω να κάνω διάφορες δουλειές στο σπίτι μετά τη δουλειά, όποτε τις κάνω Σαββατοκύριακο”. Το ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ για να αποκρούσουμε τον Κοροναίο ας το αντιμετωπίσουμε με θετική σκέψη και να μην το δούμε σαν καταπίεση. Είναι ευκαιρία να κάνουμε, όσα δεν προλαβαίνουμε ή λέμε ότι δεν προλαβαίνουμε γιατί εδώ που τα λέμε κάποιες δουλειές του σπιτιού είναι βαρετές..

Ας οργανωθούμε λοιπόν και να μοιράσουμε τις δουλειές. Λέμε κάθε μέρα θα κάνω και κάτι.

Θα σας πω τι κάνω να πάρετε μια ιδέα.

Εγώ το είδα σαν ευκαιρία να κάνω κάθε μέρα την γυμναστική μου στο σπίτι. Πριν έβρισκα δικαιολογία και έλεγα αχ σήμερα δεν προλαβαίνω έχω να κάνω κάτι άλλο. Τώρα κάνω κάθε μέρα. Να το πρώτο όφελος από το ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

Ασχολούμαστε τη μια μέρα με την ντουλάπα μας όσο βαρετό και αν φαίνεται, είναι ένα μέρος που το φτιάχνεις και σε δευτερόλεπτα χαλάει. Κάθε μέρα μπορούμε να κάνουμε και ενα ξεκαθάρισμα τη μια μέρα τα μπιζού, την άλλη τις ζώνες τις κάλτσες και πάει λέγοντας.

Πόσο καιρό έχετε να ξεκαθαρίσετε τα μακιγιάζ σας. Το έχω πάθει πολλές φορές “α έχω και αυτό το είχα ξεχάσει.”

 

Αλλάζουμε την διακόσμηση του σπιτιού μας. Μετακινούμε τα έπιπλα κάνουμε δοκιμές, αλλάζει και η διάθεση μας.

Αφού τα κάνουμε όλα αυτά και έχει περάσει η ώρα έχουμε και άλλα τόσα να κάνουμε. Διαβάζουμε βιβλία, παίζουμε οικογενειακά παιχνίδια, βλέπουμε έργα.

Μιλάμε με τους φίλους μας μέσω βιντεοκλήσης.

Το μόνο που δεν πρέπει να κάνουμε είναι να το ρίξουμε στο φαΐ. Είναι ευκαιρία τώρα να κάνουμε μια σωστή διατροφή. Μαγειρεύουμε υγιεινά, τρώμε πολλά φρούτα, πίνουμε πολύ νερό.

Την ώρα που κάνουμε όλα αυτά ακούμε την αγαπημένη μας μουσική.

Δεν είναι δύσκολο το  ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ  κάνουμε πράματα που δεν προλαβαίνουμε αλλά θα προλάβουμε να σώσουμε ζωές.

Κάνοντας αυτά δεν σημαίνει ότι αγνοούμε την όλη κατάσταση, είναι δύσκολη και μας έχει πιάσει πανικός, ας προσπαθήσουμε να δούμε ότι μόνο να βοηθήσουμε μπορούμε.

Κοροναϊός: 4 έκτακτα μέτρα από τα φαρμακεία

 

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X