Διεθνή

Κορίτσι 2 ετών έφυγε από το σπίτι, βρέθηκε να κοιμάται στο δάσος, με τον σκύλο της για μαξιλάρι

Κορίτσι 2 ετών έφυγε από το σπίτι, βρέθηκε να κοιμάται στο δάσος, με τον σκύλο της για μαξιλάρι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός κοριτσιού δύο ετών, που έφυγε από το σπίτι του, στο Μίσιγκαν: βρήκαν το παιδί να κοιμάται στο δάσος, χρησιμοποιώντας ως μαξιλάρι τον ένα από τους δύο σκύλους της οικογένειας.

Η Θία Τσέις έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της, όταν έφυγε- μαζί με τους δύο σκύλους- χωρίς να το αντιληφθεί κανένας. Όταν η μητέρα και ο θείος του κοριτσιού διαπίστωσαν την απουσία του, άρχισαν να το αναζητούν και τελικά έπειτα από 20 λεπτά ειδοποίησαν την αστυνομία.

Αμέσως, οι τοπικές αρχές οργάνωσαν έρευνα χρησιμοποιώντας drones και εκπαιδευμένους σκύλους. Παράλληλα οι ντόπιοι στην κοινότητα του Φέιθορν έκαναν ομάδες και άρχισαν επίσης να αναζητούν το κορίτσι.

Τα μεσάνυχτα- περίπου τέσσερις ώρες από τη στιγμή που ειδοποιήθηκε η αστυνομία- ένας φίλος των Τσέις εντόπισε τον Μπάντι, το ένα από τα κατοικίδια της οικογένειας. Όταν πλησίασε, ο σκύλος άρχισε να γαβγίζει.

Λίγα μέτρα από το μονοπάτι μέσα στο δάσος, βρήκε το κορίτσι, που κοιμόταν στο έδαφος, με το κεφάλι της πάνω στο άλλο κατοικίδιό της, τον Χάρτλεϊ. Ο σκύλος γρύλισε όταν εκείνος προσπάθησε να πλησιάσει για να ξυπνήσει το παιδί.

Τελικά, έπειτα από λίγη ώρα, η μικρή Θία Τσέις επέστρεψε στην αγκαλιά της μητέρας της, σώα και αβλαβής. Το κορίτσι είχε περπατήσει ξυπόλητο, σε απόσταση περίπου 5 χιλιομέτρων από το σπίτι του.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X