Χωρίς Κατηγορία

Μα, που είναι οι Μακεδονομάχοι; Ούτε ένα συλλαλητήριο για την Τουρκία;

Μα, που είναι οι Μακεδονομάχοι; Ούτε ένα συλλαλητήριο για την Τουρκία;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ούτε ένα συλλαλητήριο δεν έχουν κάνει για την Toυρκία οι Μακεδονομάχοι. Τόσο πατριώτες.

Φανή η Αριστη

Ευτυχώς δεν μένω Αθήνα και να φοβάμαι μη μπουκάρει κανένας μπάτσος στο σπίτι. Οι δικοί μας εδώ είναι ήσυχοι…μόνο τάβλι παίζουν.

Φανή η Αριστη

Ο πατέρας Μητσοτάκης είχε πει κάποτε απευθυνόμενος προς τους αστυνομικούς: “Εσείς είστε το κράτος”. Ε, απλά ο γιος του το κάνει πράξη. Περιμένατε κάτι διαφορετικό δηλαδή;

Φανή η Αριστη

Τύφλα να χουν οι Αμερικανοί μπάτσοι δηλαδή. Σε λίγο μπροστά στους δικούς μας θα φαίνονται κολλεγιόπαιδα.

Φανή η Αριστη

Παρ’όλα αυτά, ο Κυριάκος πιστεύει πως δεν θα γίνει θερμό επεισόδιο με την Τουρκία,επειδή θα επικρατήσει η σύνεση. Όπως πίστευε ο Αλέξης, πως οι Ευρωπαίοι θα υποχωρήσουν,επειδή δεν θα διακινδύνευαν μια νέα αναταραχή στην Ευρώπη.

Φανή η Αριστη

Στο τουίτερ γίνεται χαμός με Χατζηνίκο και Αλαφού, μέρισμα, ΑΜΕΑ, ανέργους, αλλά από τις ειδήσεις μαθαίνεις πως ο Ερντογαν είναι μακάκας, αν ίσιωσε το δέντρο, κι’ αν χωράει το προ εικοσαετίας φόρεμα στη JLΟ με το καινούριο στήθος. Τέτοια κάλυψη από ΟΟΟΛΑ τα αντικειμενικά ΜΜΕ δεν έχω ξαναδεί.

Φανή η Αριστη

Ε ρε του Κολάμπια θα γίνει. Θα γυρίσει μέχρι και ο Μήτσος ο ψήστης από την Αστόρια.

Φανή η Αριστη

Μπορεί το κοινωνικό μέρισμα αντί 3.700.000 να το παίρνουν τελικά 950.000 πολίτες, ξεντουμάνιασε όμως η ατμόσφαιρα από τα τσιγάρα του Πολάκη και θα κάνουν χαρούμενα Χριστούγεννα.

Φανή η Αριστη

Μην ζητάτε την παραίτηση Χρυσοχοΐδη γιατί ο Κυριάκος έχει και χειρότερους (πχ Μπογδάνο, Πλεύρη )

Φανή η Αριστη

 

Δεξιός είναι αυτός που νομίζει ότι θα γίνουμε Ευρώπη αν δείρει ο Χρυσοχοϊδης κόσμο στα Εξάρχεια και αυτή τη στιγμή έχουμε ξεφτιλιστεί σε όλη την Ευρώπη από τα βίντεο που κυκλοφορούν με την αστυνομική βία που ασκεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Φανή η Αριστη

 

Το μόνο πράγμα που νιώθω αυτή τη στιγμή για την ελληνική αστυνομία είναι μίσος. Κ φανταστείτε ότι εγώ είμαι φιλήσυχος πολίτης. Δεν θέλω ούτε να σκεφτώ πως νιώθει αντίστοιχα ένα νέο παιδί 20 χρονών. Για ό,τι επακολουθήσει, υπεύθυνοι θα είναι o Μητσοτάκης και ο Χρυσοχοΐδης.

Φανή η Αριστη

 

Εκεί στη σύνοδο του ΝΑΤΟ φροντίσατε να έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης δυο τρεις να τον κρατάνε; Διαβάζω στα φιλελέ σάιτ ότι πάει αγριεμένος και φοβάμαι μην τα κάνει λαμπόγυαλο.

Φανή η Αριστη

Το Πανεπιστήμιο Columbia… πρέπει να προβεί σε μηνύσεις. Πολύς ο διασυρμός του απ’ του α(Χ)ριστους.

Φανή η Αριστη

 

Έχει ψάξει κανείς το βιογραφικό του Κικίλια; Μπορεί να γράφει ότι πήρε το  NBA.

Φανή η Αριστη

 

Αν δεν ερωτευτεί ο Τσίπρας αεροσυνοδό δεν πιστεύω τίποτα περί ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ

Φανή η άριστη

 

Bάζω Σκάι να δω για τους διορισμούς στα νοσοκομεία και η γυναίκα του Κ.Μπακογιάννη  και νύφη του Κυριάκου Μητσοτάκη δε έλεγε τίποτα. Μετά βάζω ΣTAR  αλλά η γυναίκα του Θ. Ρουσόπουλου βουλευτή της ΝΔ , ούτε και αυτή έλεγε κάτι. Ας βάλω ΑΝΤ1 λέω  αλλά ο Χαντζηνικολάου κολλητός  του Μαρινάκη πάλι δεν έλεγε τίποτα. Ας βάλω ΟΝΕ  κάτι θα έχει λέω, αλλά ο Παπαχρίστος άντρας της νεοδιορισμένης σε νοσοκομείο ούτε αυτός έλεγε κάτι. Πατάω ΕΡΤ,  αλλά ο Ζούλας, πρώην διευθυντής  επικοινωνίας στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, τίποτα και αυτός. Έ, ρε άμα δεν σε θέλει δεν την πετυχαίνεις την είδηση με τίποτα.

Φανή η άριστη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X