Media

MEGA: Με τι πρόγραμμα επιστρέφει

MEGA: Με τι πρόγραμμα επιστρέφει
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στις 06.00 της 17ης Φεβρουαρίου και έπειτα από περίπου ενάμιση χρόνο αναγκαστικής απουσίας από τις τηλεσυχνότητες το Mega επιστρέφει, αλλά κάτω από νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς και με ανθρωπογεωγραφία διαφορετική από εκείνη που είχε έως τη νύχτα της 20ης Νοεμβρίου 2018 τότε δηλαδή που «πάγωσε» η εικόνα (σε επανάληψη των «Απαράδεκτων») και ο χρόνος και έπεσε το «μαύρο».

Το Mega επιστρέφει «όπως πάντα», σύμφωνα με το σλόγκαν του καναλιού και από την ερχόμενη Δευτέρα θα μεταδίδει πρόγραμμά απο τις 06.00 σε 24ωρη βάση.

Βέβαια ο κορμός του προγράμματος του σταθμού σε καθημερινή βάση θα αποτελείται από επαναλήψεις τηλεοπτικών σειρών, γνωστών, αγαπημένων και επιτυχημένων, χάρη στις οποίες το κανάλι των- το πάλαι ποτέ- πέντε εκδοτών κατέγραφε αλλεπάλληλες επιτυχίες και υψηλές τηλεθεαματικότητες σε όλο το ηλικιακό εύρος τηλεθεατών (το «δυναμικό κοινό» είναι η πιπίλα του τελευταίου καιρού, υπογλώσσιο κατα της απελπισίας για να ξεγελιούνται ορισμένοι μεταξύ τους).

Το Mega θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα με πρώτη εκπομπή την «Κοινωνία ώρα Mega» (06.00). Πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή με τα πρώτα νέα της ημέρας, σχόλια, αναλύσεις, τα γνωστά. Βέβαια αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε. Ούτε Καμπουράκης, ούτε Οικονομέας στις οθόνες. Φάτσα φόρα θα είναι ο Νίκος Φιλιππίδης (πρώην Σκάι), η Μπάγια Αντωνοπούλου (την πρωτογνωρίσαμε πλάι στο Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1) και στην ανάλυση θα είναι ο εξαιρετικός Ντίνος Σιωμόπουλος με πολυετή θητεία στο ΒΗΜΑ (του ΔΟΛ) και συνεργάτης για πολλά χρόνια του «δάσκαλου» Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα». Η τετράδα των παρουσιαστών συμπληρώνεται απο την δημοσιογράφο Τζίνα Μοσχολιού στο σχόλιο.

Το πρωινό ενημερωτικό του Mega θα είναι τρίωρης διάρκειας και στις 09.00 θα μεταδίδεται η θρυλική σειρά «Ρετιρέ» που θα γεμίζει το πρόγραμμα του σταθμού έως τις 10.00. Εκείνη την ώρα είναι προγραμματισμένο το επίσης ειδησεογραφικό «Mega Magazino» με τους Θανάση Φουσκίδη, Ανδρέα Παπαδόπουλο και Δάφνη  Καραβοκύρη (την είχαμε πρωτοδεί στο Vice). Στο διάστημα 11.15- 13.00 θα βγαίνουν στον αέρα οι σειρές «Εμείς και Εμείς» και «Βέρα στο δεξί».

Το κατασκευασμένο «μυστήριο» και με υποτιθέμενες έριδες των προηγούμενων ημερών που τροφοδότησε σενάρια για δήθεν μαλλιοτραβήγματα αλλά και τεταμένες σχέσεις ακόμα και μεταξύ ρυθμιστικών παραγόντων του καναλιού για το ποιά θα λέει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων λύθηκε.

Το καθημερινό μεσημεριανό δελτίο του σταθμού, δηλαδή την πρώτη συμπυκνωμένη ενημέρωση από το χάραμα και ως εκείνη τη στιγμή θα παρουσιάζει η Ράνια Τζίμα. Σαφές είναι ότι κεντρική παρουσιάστρια του Mega είναι η Δώρα Αναγνωστοπούλου η οποία και θα έχει την παρουσίαση του βραδινού δελτίου (20.00) του καναλιού.

Ανάμεσα στο μεσημεριανό και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega θα προβάλλονται σε επανάληψη, από την ταινιοθήκη του Mega, οι σειρές «Η νταντά», «Μαρία η άσχημη», «Μια στιγμή, δυο ζωές», «Η ζωή της άλλης».

Το απογευματινό μενού του σταθμού εκτός από το μπλοκ των επαναλήψεων διαθέτει τη μαγειρική εκπομπή «Νόστιμα και απλά» (16.30) με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου, δελτίο νοηματικής (17.00) και στο καπάκι δελτίο για τους αγρότες (17.10). Μάκαρι να τα κρατήσει σε φυσιολογικές ώρες ο σταθμός και να μην τα μεταδίδει έπειτα από κάποιο διάστημα σε «γερμανικό νούμερο».

 

Ζωντανή ενημέρωση υπόσχεται με την εκπομπή «Live news» (17.20) ο Νίκος Ευαγγελάτος που θα έχει μαζί του στο πλατό τον Παναγιώτη Τζένο και την Ελένη Καλογεροπούλου. Η σειρά «Σαββατογεννημένες» (19.00) του Γιώργου Καπουτζίδη θα λειτουργεί ως lead in  στο κεντρικό δελτίο με την Δώρα Αναγνωστοπούλου που θα έχει διάρκεια μια ώρα.

Στο prime time  θα μεταδίδονται σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό και με την ακόλουθη σειρά προβολής τα σίριαλ «Στο παρά πέντε» (21.00), «50-50» (22.00), «Μαύρα μεσάνυχτα» (23.00).

Ακολουθεί το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ «Forensic Files» (00.40), παραγωγής 1996 και έπεται μεταμεσονύκτια ζώνη με επαναλήψεις επεισοδίων σειρών του σταθμού που άφησαν εποχή: «Ίχνη» (01.40), το CSI  αλα ελληνικά, η «προχώ» για την εποχή της σειρά «Είμαστε στον αέρα» (02.40) του Θοδωρή Μανίκα, η κωμική «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του» (03.40), η δραματική αισθηματική  «Φύγαμε» (04.10) με τους Στέλιο Μαϊνα, Ελένη Ζιώγα και οι «Παράλληλοι δρόμοι» (04.45) με τους Τίτο Βανδή, Θάλεια Παπαζογλου και πολλούς άλλους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X