Sex

Μερακλής καθηγητής πανεπιστημίου ξόδεψε 165.000 ευρώ επιχορηγήσεων σε στρίπερς και μπαρ

Μερακλής καθηγητής πανεπιστημίου ξόδεψε 165.000 ευρώ επιχορηγήσεων σε στρίπερς και μπαρ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένας καθηγητής πανεπιστημίου υπεξαίρεσε 165.000 ευρώ από κρατικές επιχορηγήσεις, που προορίζονταν για έρευνα, ξοδεύοντάς τα σε στρίπερς, μπαρ, ακόμη και αγορές στο iTunes!

Ο 57χρονος Chikaodinaka Nwankpa από το πανεπιστήμιο του Drexel, στις ΗΠΑ είπε να το ρίξει λίγο έξω, μόνο, όμως, που το έκανε αυτό με τα χρήματα από τις κρατικές επιχορηγήσεις για την έρευνα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει τώρα σοβαρότατα προβλήματα με τον νόμο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Chikaodinaka Nwankpa

Οι εισαγγελικές αρχές της Πενσιλβάνια απήγγειλαν στον καθηγητή τις κατηγορίες της κλοπής μέσω απάτης και της παράνομης υπεξαίρεσης, που τιμωρούνται, μάλιστα, ως κακουργήματα στην εν λόγω πολιτεία.

Συνολικά, περισσότερα από 96.000 δολάρια λέγεται ότι έχουν δαπανηθεί για ενήλικες ψυχαγωγίας και σπορ μπαρ, καθώς και επιπλέον $ 89.000 για αγορές, γεύματα και διάφορες άλλες μη εξουσιοδοτημένες αγορές. 

“Αυτό είναι ένα παράδειγμα προφανής, γενναίας απάτης και επαίσχυντης κατάχρησης δημόσιων πόρων”, δήλωσε ο Αμερικανός δικηγόρος William McSwain. “Οι οργανισμοί που παρέχουν αυτές τις επιχορηγήσεις αναμένουν να χρησιμοποιηθούν προς το δημόσιο συμφέρον για την προώθηση της ενεργειακής και θαλάσσιας τεχνολογίας και όχι για την προσωπική ψυχαγωγία”.

Δείτε ακόμη:

Σέρβικα ΜΜΕ: «Μαφιόζικος πόλεμος» στη Βάρη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X