Ελλάδα

Ο Αδωνις αρχηγός στο παρδαλό τρίο προς άγρα ψήφων

Ο Αδωνις αρχηγός στο παρδαλό τρίο προς άγρα ψήφων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τι να συγκροτούν άραγε ένας ακραίος δεξιός με φασίζουσα ρητορική, ένας γυρολόγος των κομμάτων που πήδηξε τη μισή Αθήνα και ένας άλλος γυρολόγος χωρίς άλλα προσόντα; Η απάντηση στο κουίζ θα είναι μία εγκληματική συμμορία αν υιοθετήσουμε τους χαρακτηρισμούς του Γρηγόρη Ψαριανού ή ένα παρδαλό τρίο αν κινηθούμε στη σφαίρα της μυθοπλασίας του συγγραφέα Πέτρου Τατσόπουλου.

Αν εξακοντιστούμε στον αστερισμό του Αδωνι Γεωργιάδη δεν θα πούμε τίποτα γιατί, σε δύο χρόνια μπορεί και να… βρίζει τους άλλους δύο.

Λοιπόν αυτοί οι τρεις αξιότιμοι κύριοι της ελληνικής πολιτικής που μετακινούνται από κόμμα σε κόμμα (για να λέμε την αλήθεια πρωταθλητής είναι ο Γρηγόρης Ψαριανός με ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΠΟΤΑΜΙ και τώρα ΝΔ) βρέθηκαν σε κομματική εκδήλωση στη Φιλοθέη, την οποία διοργάνωσε η ΝΟΒΕ Β3 της ΝΔ.

Ο Αδωνις, ως αντιπρόεδρος του κόμματος τους πήρε από το χεράκι και τους παρουσίασε στο πολυπληθές ακροατήριο των 80 ατόμων, όπως γράφει η εφημερίδα Δημοκρατία. Ενας από τους κεντρικούς ομιλητές ήταν ο Πέτρος Τατσόπουλος, ενώ ο Γρηγόρης Ψαριανός έκανε χαιρετισμό (ως τί άραγε; Λέτε να τον έχρισε ατύπως υποψήφιο ο Αδωνις και να έχει την τύχη του Μπογδάνου, του επονομαζόμενου πλέον και δημοσιογραφική κατσαρίδα από τον eretikos.gr;)

Στον χαιρετισμό του ο Γρηγόρης Ψαριανός ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει τη ΝΔ και ισχυρίστηκε ότι δεν τον ενδιαφέρει η επανεκλογή του.

Υποστήριξε δε, ότι στόχος σε αυτές τις εκλογές πρέπει να είναι η αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη και μια «φιλελεύθερη, ευρωπαϊκή και δημοκρατική κυβέρνηση», χαρακτηρίζοντας την παρούσα κυβέρνηση «εγκληματική συμμορία μαφιόζων που υπονομεύει τη χώρα». Για τον ίδιο, ο οποίος διετέλεσε βουλευτής στον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΔΗΜ.ΑΡ. και το Ποτάμι, είπε ότι «δεν είμαι δεξιός, δεν είμαι πια αριστερός. Το παραμύθι της Αριστεράς για μένα έχει κλείσει».

«Συνεχίζει να προκαλεί τον Κυριάκο ο υπερφιλόδοξος αντιπρόεδρος»

Η κομματική αυτή εκδήλωση στα βόρεια προάστια, την οποία «έστησε» ο Άδωνις Γεωργιάδης (και διαφήμισε από τον ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε), δεν είναι τυχαίο ότι είχε ως θέμα της τη… διεύρυνση της ΝΔ, ενώ αποτέλεσε και το «ποδαρικό» του Πέτρου Τατσόπουλου στο κομματικό ακροατήριο της ΝΔ. «Δεν είμαι συντηρητικός ούτε δεξιός ούτε μπορώ να τον υποδυθώ. Το μυστικό της παρουσίας μου εδώ είναι μια λέξη που χρησιμοποίησε ο Μητσοτάκης. Διεύρυνση», είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος, ενώ με τη φράση «ο Πέτρος έχει το προνόμιο να μη φοβάται να πει τη γνώμη του» έπλεξε το εγκώμιο του «συγγραφέα» ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος τον έχει πάρει από το χέρι μαζεύοντας του ψήφους.

Βέβαια, η παράσταση δεν έκοψε και πολλά «εισιτήρια». Οι παρευρισκόμενοι δεν ξεπέρασαν τα 80 άτομα, πράγμα που δείχνει πως ο κόσμος γύρισε την πλάτη του στο πολιτικό τρίο Γεωργιάδη – Τατσόπουλου – Ψαριανού.

Πηγή: Δημοκρατία 

Οι σφαλιάρες του Κυριάκου και οι κωλοτούμπες του Αδωνι

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X