Fragilemag

Ο θάνατος της υποθρησκείας κατά της Πανδημίας

Ο θάνατος της υποθρησκείας κατά της Πανδημίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Να έρθει γρήγορα το εμβόλιο που θα σωθεί. Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είναι ένας από τους τόσους ανθρώπους που και στην πατρίδα μας προσβλήθηκαν από κορονοϊό.
Και μπορεί το χριστεπώνυμο πλήθος να έχει σνομπάρει στα ίσα την επιστήμη, τις εκκλήσεις των μάχιμων γιατρών γύρω από τους κινδύνους της πανδημίας, αλλά αυτή τη φορά η ανακοίνωση του ονόματος του ανθρώπου που νοσεί και του τίτλου που φέρει, καταρρίπτει εκείνη την υποθρησκεία που ήθελε τις εκκλησίες φωλιές ανοσίας κατά του ιού.
Ο αρχιεπίσκοπος δηλώνει: «Τηρήστε με θρησκευτική ευλάβεια αυτά τα μέτρα, αυτούς τους υγειονομικούς κανόνες που έχουν θέσει οι αρμόδιες αρχές της Πολιτείας, διότι διαφορετικά δημιουργείτε πρόβλημα μεγάλο και στους εαυτούς σας και στους οικείους σας. Λάβετε όλα τα μέτρα που χρειάζεται για να παραμείνετε και εσείς και οι υπόλοιποι υγιείς».
Βέβαια υπάρχει και η αντίθετη άποψη ή μπορεί να προκύψει και η αντίθετη άποψη που θα έχει όλα τα συστατικά θρησκοληψίας κάθε αυθαίρετου εγώ που κυκλοφορεί δημόσια εντός και εκτός πραγματικής ζωής.
Ας πούμε:
1. Μπορεί να προκύψει η θεωρία πως ο θεός, ελαφρά θυμωμένος, έστειλε τον ιό στον αρχιεπίσκοπο γιατί διαφωνεί με αποφάσεις του. ..

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X