Χωρίς Κατηγορία

Οι υπεύθυνοι Αχτσιόγλου-Τζανακόπουλος και ο ανέμελος Μητσοτάκης

Οι υπεύθυνοι Αχτσιόγλου-Τζανακόπουλος και ο ανέμελος Μητσοτάκης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συγκρίνετε συμπεριφορές και στάσεις και βγάλτε συμπέρασμα. Ο 6 μηνών γιος της Εφης Αχτσιόγλου και του Δημήτρη Τζανακόπουλου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και όπως ενημέρωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «Δυστυχώς ο μικρός μας νοσεί με κορoνοϊό. Τόσο εγώ όσο και ο Δημήτρης είμαστε (προς το παρόν) αρνητικοί. Βρισκόμαστε σε καραντίνα μέχρι νεωτέρας.» Δηλαδή ενεργώντας με υπευθυνότητα οι δύο πολιτικοί είναι σε καραντίνα.

Δείτε τώρα την άλλη πλευρά, της ανεμελιάς, για να μην πω της ανευθυνότητας. Ο Ακης Σκέρτσος ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό. Το δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν στο Μαξίμου, έκανε συνεργασίες και είναι πάρα πολύ πιθανό να συνεργάστηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τί έκανε ο ανέμελος; Ούτε ο ίδιος μπήκε σε καραντίνα, ούτε λήφθηκαν τα αναγκαία μέτρα που προβλέπονται από το πρωτόκολλο στο Μαξίμου. Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης την επομένη ταξίδευσε σε Αη Στράτη, Λήμνο και συναντήθηκε με κόσμο.

Να υπενθυμίσουμε επίσης, πως στο βορειογερμανικό ομοσπονδιακό κρατίδιο του Σλέσβιχ-Χόλσταϊν ο τοπικός πρωθυπουργός Γκίντερ μπήκε στην προβλεπόμενη καραντίνα γιατί συνεργάτης είναι θετικός στον κορονοϊό.

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X