Ελλάδα

Πάτρα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες- Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στα Κάτω Συχαινά

Πάτρα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες- Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στα Κάτω Συχαινά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που ξέσπασε αργά τη νύχτα σε αγροτοδασική έκταση στα Κάτω Συχαινά Πάτρας. Η φωτιά βρίσκεται κοντά στον οικισμό, ο οποίος όμως, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν απειλείται άμεσα. Στο σημείο έχει σπεύσει και επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, αποτελούμενη από 34 πυροσβέστες, ανάμεσά τους και 2 ομάδες πεζοπόρο τμήμα, 15 οχήματα και συνδράμουν υδροφόρες ΟΤΑ. Η νύχτα δύσκολη στο σημείο ειδικά μέχρι να ξημερώσει και να μπορέσουν να μεταβούν και εναέρια μέσα.

Δόθηκε εντολή εκκένωσης σε μερικά σπίτια

Η φωτιά, κατά τη διάρκεια της νύχτας, απείλησε τα πρώτα σπίτια στα Κάτω Συχαινά Αχαΐας και έτσι για προληπτικούς λόγους δόθηκε εντολή για εκκένωσή τους, καθώς το πύρινο μέτωπο έφτασε τα 3 χιλιόμετρα.

Ακόμα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thebest.gr, η κυκλοφορία επί της Περιμετρικής Οδού της Πάτρας διεκόπη και ζητήθηκε ενίσχυση με οχήματα και πυροσβέστες και από άλλες περιοχές της Πελοποννήσου.

Μάλιστα, στην επιχείρηση κατάσβεσης συνέδραμε και ο κρατικός μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X