Κοινωνία

Πέτρος Κόκκαλης – Δήμητρα Ματσούκα: Η γνωριμία και η κοινή πορεία ως το γάμο

Πέτρος Κόκκαλης – Δήμητρα Ματσούκα: Η γνωριμία και η κοινή πορεία ως το γάμο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με τα δεσμά του γάμου θα ενωθούν ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα μετά από επτά χρόνια σχέσης. Η αναγγελία του γάμου τους, μάλιστα, δημοσιεύθηκε χθες στην εφημερίδα «Φως των ΣΠΟΡ».

Το ζευγάρι το οποίο από την πρώτη στιγμή, κράτησε τη σχέση του μακριά από τα media, έτσι και τώρα προσπαθεί να διαφυλάξει τις λεπτομέρειες του γάμου του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και επιχειρηματίας είναι ζευγάρι με την αγαπημένη ηθοποιό από το 2017. Αρχικά, η Δήμητρα Ματσούκα στην προσπάθειά της να προστατέψει αυτή τη σχέση, διέψευδε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν ζευγάρι με τον Πέτρο Κόκκαλη.

«Αν μου μιλάτε για την συγκεκριμένη εφημερίδα ή παρόμοιες, είναι σίγουρα μύθευμα. Έχουν γραφτεί πολλά που δεν ισχύουν και σαν άνθρωπος έχω αποφασίσει να μην τοποθετούμαι γι’ αυτό. Αλλά δεν ισχύει», δήλωνε η Δήμητρα Ματσούκα το 2017 σε συνέντευξή της στην Κατερίνα Καινούργιου.

 

Λίγους μήνες αργότερα, τον Οκτώβριο του 2017 το δημοσίευμα πράγματι επιβεβαιώθηκε καθώς η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι, όταν βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής και στην επίσημη προβολή ταινίας Παντελή Βούλγαρη «Το τελευταίο σημείωμα».

 

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα κατάφεραν να διατηρήσουν «αθόρυβη» την σχέση τους, κάνοντας μετρημένες δημόσιες εμφανίσεις

Λίγους μήνες πριν την είδηση για τα σχέδια γάμου του ζευγαριού, τον Απρίλιο του 2023, η Δήμητρα Ματσούκα είχε μιλήσει στην εκπομπή «Τετ α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος, κάνοντας μια σπάνια αναφορά στον σύντροφό της, Πέτρο Κόκκαλη.

«Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί αυτή τη στιγμή να είχα παιδί. Δεν αισθάνομαι ότι παρόλο που είχα σχέσεις, είμαι άνθρωπος των σχέσεων, δεν αισθάνθηκα ότι υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να κάνω ένα παιδί. Θα ήθελα να μεγαλώνω ωραία, δεν με ενοχλούν οι ρυτίδες εμένα», είχε εξομολογηθεί η Δήμητρα Ματσούκα.

Πηγή: tlife.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X