Διεθνή

Ρεκόρ θεαματικότητας για την Στόρμι στα «60 λεπτά»

Ρεκόρ θεαματικότητας για την Στόρμι στα «60 λεπτά»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ιστορική εκπομπή του CBS «60 λεπτά» δείχνει ότι ξέρει ακόμα πώς να κερδίζει το κοινό και να αφήνει πίσω της τους ανταγωνιστές.

Η εκπομπή που διανύει τον 50ο χρόνο προβολής της κατάφερε να κυριαρχήσει στις θεαματικότητες με τη συνέντευξη της πορνοστάρ που ισχυρίζεται ότι είχε σχέση με τον Αμερικανό Πρόεδρο Τραμπ.

Η συνέντευξη με την Στόρμι Ντάνιελς χτύπησε υψηλό θεαματικότητας εβδομάδας, καθώς την παρακολούθησαν 22,1 εκατομμύρια θεατές.

Ο αριθμός αυτός είναι ο διπλάσιος από τον μέσο όρο της εκπομπής αυτή τη χρονιά που δεν ξεπερνά τους 11 εκατομμύρια θεατές. Μάλιστα, αυτά τα ποσοστά τηλεθέασης είναι τα υψηλότερα για την εκπομπή από το 2008, όταν 25 εκατομμύρια θεατές περίπου είχαν παρακολουθήσει τον τότε νεοεκλεγέντα Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και τη σύζυγό του Μισέλ.

Εξώδικο από τον δικηγόρο του Τραμπ στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς (vid)

Οι αρμόδιοι του τηλεοπτικού δικτύου φρόντισαν πάντως να προβάλλουν την εκπομπή μετά από δημοφιλή αγώνα μπάσκετ, δημιουργώντας έτσι όλες τις προϋποθέσεις για υψηλή τηλεθέαση.

Φορώντας ένα σακάκι στο χρώμα της φωτιάς, η πρώην πορνοστάρ,Στόρμι Ντάνιελς- το πραγματικό της όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ δήλωσε στην εκπομπή ότι, έκανε σεξ χωρίς προφυλακτικό με τον Τραμπ τον Ιούλιο του 2006 κι ότι δέχθηκε απειλές κατά της σωματικής της ακεραιότητας όταν θέλησε να μιλήσει δημόσια για τη σχέση της με τον Αμερικανό πρόεδρο,λίγες ημέρες πριν τις προεδρικές εκλογές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X