Χωρίς Κατηγορία

Τι προβλέπουν τα άστρα για την εβδομάδα που έρχεται

Τι προβλέπουν τα άστρα για την εβδομάδα που έρχεται
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

ΚΡΙΟΣ

Έχετε  πολλές ανησυχίες  και προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε  και να ξεπεράσετε. Η Σελήνη σας βοηθάει να έχετε συγκροτημένο νου, να εργάζεστε με συνέπεια ενώ οι προσωπικές σας σχέσεις παραμένουν σταθερές. Οι δημόσιες σχέσεις  σας είναι καλές και ιδιαίτερα προστατεύεστε από σημαντικά άτομα που σας φροντίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Για μερικούς από σας είναι εποχή επανασύνδεσης  με άτομα που αγαπάτε και εκτιμάτε. Μπορείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες αφήνοντας τους εγωισμούς πίσω και να επικεντρωθείτε όχι μόνο στην προσωπική σας ευτυχία αλλά και του άλλου. Είναι κατάλληλη εποχή να ασχοληθείτε με την υγεία σας όπως και επίσης και με την οργάνωση του  προσωπικού σας χώρου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Πολλοί από σας αισθάνεστε πιεσμένοι  από άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος που είτε συναισθηματικά, είτε οικονομικά εξαρτώνται από εσάς. Κοιτάξτε πρώτα  τις ανάγκες σας και οι υπόλοιποι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Φροντίσετε την ψυχική  και σωματική σας υγεία. Προσοχή στον εργασιακό σας χώρο υπάρχουν αντιζηλίες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι προσωπικές σας σχέσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Μερικά προβλήματα που υπάρχουν είναι αντιμετωπισιμα απλά θέλουν τρόπο  και χρόνο. Κάντε  ένα διάλειμμα από την καθημερινή σας ρουτίνα βάλτε σε προτεραιότητα τα θέλω σας. Θα έχετε σίγουρα καλύτερα αποτελέσματα , θα μειωθούν οι υποχρεώσεις σας και θα έχετε χρόνο για σας.
ΛΕΩΝ
Αυτό το χρονικό διάστημα σας απασχολούν τα επαγγελματικά σας. Προβείτε σε σημαντικές συνομιλίες με άτομα που εκτιμούν τις ιδέες σας και μπορούν να τις υλοποιήσουν. Τα αποτελέσματα θα φανούν στο κοντινό μέλλον. Κρατήστε τον εαυτό σας έξω από κάθε πιεστική κατάσταση είτε σε προσωπικό είτε σε οικογενειακό επίπεδο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτό τον καιρό η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας και σας βοηθάει να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας τόσο στον συναισθηματικό τομέα όσο και στον οικογενειακό. Λειτουργήστε  συναισθηματικά και προσπαθήστε να καταλάβετε τους γύρω σας. Με την συζήτηση θα δείτε ότι θα βρεθούν λύσεις στα προβλήματα σας και τα αποτελέσματα θα τα δείτε μπροστά σας πολύ σύντομα.
ΖΥΓΟΙ
Αγχωτικοί και τελειομανείς. Αφήστε  για λίγο κατά μέρος τις λεπτομέρειες και ακολουθήστε την ροή των γεγονότων .Αντιμετωπίστε τα προβλήματα σας με ψυχραιμία. Όλα  θα γίνουν πιο απλά και πιο εύκολα για σας. Καιρός είναι να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Προσέχετε την διατροφή σας  και βάλτε  την άσκηση στην καθημερινότητα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε έναν εκνευρισμό και θέλετε να αλλάξετε πολλά πράγματα τόσο στον οικογενειακό σας χώρο όσο και στον προσωπικό. Μην μοιράζεστε τα μυστικά σας με τον καθέναν. Τα οικονομικά, σας απασχολούν και θα έχετε πολλά  έξοδα.  Μην χαλάτε χρήματα για πράγματα που δεν σας είναι απαραίτητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτόν τον καιρό  οι προσωπικές σας σχέσεις περνούν μια κρίση και πολλές αντιφάσεις. Τη μια  περνάτε καλά  την άλλη υπάρχουν εκνευρισμοί και νεύρα. Πολλές φορές ξεπερνάτε τα όρια και καλά θα κάνετε να είστε πιο προσεκτικοί και να προσέχετε  τα λόγια σας. Η επικοινωνία είναι το ζητούμενο στις σχέσεις για αυτό κρατήστε χαμηλούς τόνους.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχετε μια  εύνοια στον ερωτικό τομέα  μετά από μια σχετικά δύσκολη περίοδο. Έχετε  ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν το οποίο σας κυνηγά. Μην παρασύρεστε. Πρέπει να δίνετε όσα  σας δίνουν και να βγάλετε από την ζωή σας όσους θέλουν να σας αλλάξουν η να σας χειραγωγήσουν. Προσέξτε τα οικονομικά σας και δώστε περισσότερη προσοχή στη διατροφή σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Λόγω του δημιουργικού σας χαρακτήρα και του ανοικτού  μυαλού σας δημιουργείτε αντιζηλίες στον επαγγελματικό σας χώρο και πολλοί σαμποτάρουν τις ιδέες σας. Κάνετε δημόσιες σχέσεις. Μην κάνετε αυτό τον καιρό συμβόλαια  η νέες συνεργασίες. Η υγεία σας  είναι καλή αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε τις καταχρήσεις και τις υπερβολές.
ΙΧΘΥΕΣ
Έχετε καλές σχέσεις με τους γύρω σας , αλλά πολλές φορές είστε εκτός τόπου και χρόνου. Πρέπει να μάθετε να αντιδράτε την κατάλληλη στιγμή. Έχετε πολλές ευκαιρίες στον εργασιακό σας χώρο αλλά ωστόσο γίνονται πολλές καθυστερήσεις που σας προκαλούν εκνευρισμό. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και υπομονή. Μην βιάζεστε.
Μαρία-Ισαβέλα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X