Χωρίς Κατηγορία

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Για μία selfie σκοτώθηκε ο 15χρονος (βίντεο)

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Για μία selfie σκοτώθηκε ο 15χρονος (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης από τον θάνατο του 15χρονου που είχε ανέβει με τον πατέρα του στην ταράτσα και σκοτώθηκε πέφτοντας στον φωταγωγό.

Τα λόγια του παππού του 15χρονου Γιάννη, που χθες γιόρταζε τα γενέθλιά του, συγκινούν. «Είμαστε όλοι καταρρακωμένοι αυτή τη στιγμή. Οι ψυχές μας βρίσκονται στον πάτο. Βέβαια εγώ είμαι και ιερέας κακώς μιλάω έτσι ,αλλά δυστυχώς τέτοιες στιγμές η θεολογική πλευρά πάει στην άκρη και βγαίνει από πάνω η ανθρώπινη πλευρά», δήλωσε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Αλέξανδρο Γύγο.

«Χθες το βράδυ είχε τα γενέθλια του. Μιλήσαμε, τον ευχήθηκα εγώ του είπα να ζήσεις Γιάννη μου χρόνια πολλά και στα αγγλικά του το είπα και στα ελληνικά. Γελούσε, «παππού μου θα έρθω να σε αγκαλιάσω, να σε φιλήσω για τα καλά λόγια που μου λες»», πρόσθεσε συγκινημένος ο ιερέας.

Πώς έγινε η μοιραία πτώση

Ο 15χρονος μαζί με τον πατέρα του ανέβηκαν στην ταράτσα για να κουβαλήσουν μερικά κιβώτια. Το κακό έγινε μέσα σε δευτερόλεπτα όταν ο Γιάννης πάτησε πάνω στο τζάμι που κάλυπτε τον φωταγωγό για μια σέλφι, όπως είπε στο Star ο παππούς του.

«O πατέρας ήταν λίγο πιο μακριά, μέχρι να δει πού είναι ο Γιάννης, αυτός είχε πέσει. Πήγε πίσω πίσω μάλλον να βγάλει μία σελφι φωτογραφία και έγινε το μοιραίο», δήλωσε.

«Πήγαν στην ταράτσα να κάνουν κάτι και ακούμπησε πάνω σε γυαλί ασφαλείας που ήταν καλυμμένος ο φωταγωγός, όμως δεν άντεξε το βάρος του παιδιού. Ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος, σαν να σπάει τζαμαρία και να πέφτει κάτι βαρύ. Ήταν σε κατάσταση αμόκ ο πατέρας», περιέγραψε ένοικος της πολυκατοικίας.

Οι σκηνές που ακολούθησαν θύμισαν αρχαία τραγωδία. Ο πατέρας μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί άρχισε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια. Ήταν σε κατάσταση σοκ, όπως περιέγραψε ένοικος.



 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X