VIDEO

Τρόμος στον αέρα: Αεροσκάφος έπεσε σε αναταράξεις με επιβάτες να χτυπούν στην οροφή του

Τρόμος στον αέρα: Αεροσκάφος έπεσε σε αναταράξεις με επιβάτες να χτυπούν στην οροφή του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τουλάχιστον 35 επιβάτες τραυματίστηκαν στον αέρα όταν πτήση της Air Canada με προορισμό το Σίδνεϊ της Αυστραλίας έπεσε σε σοβαρές αναταράξεις, όπως μεταδίδει το CNN επικαλούμενο ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας.

Η πτήση 33 είχε απογειωθεί από το Βανκούβερ την Πέμπτη και έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Daniel K. Inouye στη Χαβάη.

«Πέσαμε σύντομα σε αναταράξεις, υπήρχε κόσμος που χτύπησε στο ταβάνι, ουρλιαχτά» περιέγραψε στο αμερικανικό δίκτυο ο επιβάτης Michael Bailey.

Το αεροσκάφος, με 269 επιβάτες και 15μελές πλήρωμα, είχε περάσει το νησί όταν έπεσε σε «απρόβλεπτες και ξαφνικές αναταράξεις». Πετούσε στα 36.000 πόδια και βρισκόταν περίπου 600 μίλια νοτιοδυτικά της Χονολουλού, σύμφωνα με εκπρόσωπος της αμερικανικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

«Προτεραιότητά μας είναι πάντα η ασφάλεια των πτήσεών μας, των επιβατών και του πληρώματος, και προληπτικά έχει σταλεί ιατρικό προσωπικό για να εξετάσει τους επιβάτες στη Χονολουλού» αναφέρει η Air Canada σε ανακοίνωσή της για το περιστατικό.

Δείτε ακόμη:

Βασίλης Παϊτέρης: Εξομολόγηση για τα χρωστούμενα

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X