Παρασκήνιο

Ξεσηκώνονται οι…παίκτες της ομάδας κατά της…προπονήτριας Ζωής Κωνσταντοπούλου

Ξεσηκώνονται οι…παίκτες της ομάδας κατά της…προπονήτριας Ζωής Κωνσταντοπούλου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η προπονήτρια της Πλεύσης Ελευθερίας και κατά κόσμον Ζωή Κωνσταντοπούλου μάλλον θα έχει πολλές φουρτούνες να αντιμετωπίσει. Βλέπετε κάθε ώρα που περνά μεγαλώνει η λίστα των πρώτων σε σταυρούς που προπονήτρια τους στέλνει στην εξέδρα παρότι οι πολίτες τους τίμησαν με την ψήφο τους. Αλλά όταν ο προπονητής έχει άλλη γνώμη δεν θα ακούσει τους προπονητές της…εξέδρας όπως λένε στις πραγματικές ομάδες. Επίσης στις ομάδες λένε πως ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.

Μόνο που η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν τους θέλει γιατί, όπως είπε σε συνέντευξη στο Mega δεν θέλει…παίκτες που θα κοιμούνται τα έδρανα…

Τέλος πάντων οι μέχρι τώρα διαμαρτυρόμενοι εντόνως και αποχωρούντες γιατί η Ζωή Κωνσταντοπούλου τους έστειλε στους…αναπληρωματικούς, παρότι ήταν πολύ καλοί σκόρερ, έφτασαν αισίως στους επτά και τα ονόματα αυτών είναι: Μαργαρίτα Καζάκου, Ολγα Δάλλα, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Νικολέτα Μπουραζάνη, Χρήστος Λάμπρου, Τζανλης Γκούσκος και Δημήτρης Κολοκοτρώνης.

Και όπως επισημαίνει στην ανάρτησή του ο Χρήστος Λάμπρου «η λίστα των υποψηφίων της Ζωής Κωνσταντοπούλου που εξαπατήθηκαν καθημερινά μεγαλώνει. Εξαπάτησε εμάς σε μια ώρα πόσο μάλλον αύριο τον απλό καθημερινό πολίτη.

 ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΜΕ»
Και ιδού τι είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για την ομάδα της: «Γίνονται δεύτερες εκλογές και εγώ έχω την ευθύνη να φτιάξω μία κοινοβουλευτική ομάδα όπως έχουμε υποσχεθεί. Δηλαδή μία ομάδα που θα είναι παρούσα, θα ενεργεί συγκροτημένα, θα υπερασπίζεται τους πολίτες, θα αντιμάχεται τα αντισυνταγματικά και αντιδημοκρατικά νομοσχέδια και θα υπερασπίζεται την κοινωνία. Δεν θα είναι αδιάβαστη, δεν θα είναι απούσα, δεν θα κοιμάται στα έδρανα και δεν θα λοξοδρομεί.»
Κατά τα λοιπά τους πολίτες που ψήφισαν η…προπονητής τους έχει γραμμένους τα παλαιότερα των υποδημάτων της. Τόσο σεβασμό στη λαϊκή ετυμηγορία…

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X