Οικονομία

yoda.gr: Επεκτείνει τη διανομή σε όλη την Ελλάδα

yoda.gr: Επεκτείνει τη διανομή σε όλη την Ελλάδα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μετά από την ολοκλήρωση του πρώτου εξαμήνου λειτουργίας, το ηλεκτρονικό super market, περνάει στη δεύτερη φάση ανάπτυξής του, ανακοινώνοντας την επέκταση διανομής του σε ολόκληρη την Ελλάδα καθώς και την ενσωμάτωση διευρυμένου κωδικολογίου επαγγελματικών συσκευασιών.

Ξεκινώντας επίσημα τη λειτουργία του τον Νοέμβριο 2016, το yoda.gr, έχει καταφέρει να παρουσιάζει διψήφιο αριθμό ανάπτυξης πωλήσεων ανά μήνα, αυξάνοντας το μερίδιο αγοράς του, στοιχείο το οποίο δείχνει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του καταναλωτή.

Με την ανάπτυξη σημαντικής δυναμικής στην αγορά, μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας, περνάει στη δεύτερη φάση του σχεδιασμού του, με σημαντικές αλλαγές που περιλαμβάνουν, την επέκταση της διανομής των προϊόντων του σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το yoda.gr θα αποστέλλει παραγγελίες αξίας άνω των 60 ευρώ και με δωρεάν μεταφορικά, στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Παράλληλα, ανακοινώνει την ενσωμάτωση περισσότερων από 500 κωδικών επαγγελματικών προϊόντων, στοχεύοντας στην αγορά του B2B και στην αυξημένη ζήτηση που παρουσιάζουν τα καταστήματα εστίασης και τα ξενοδοχεία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X