Χωρίς Κατηγορία

Ζώδια: Τριάδα της Γέννας

Ζώδια: Τριάδα της Γέννας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Θα  γνωρίσουμε την Τριάδα  της Γέννας που αποτελείται από τα τρία επόμενα ζώδια δηλαδή τον Καρκίνο τον Λέοντα και την Παρθένο
Ο  Καρκίνος ξεκινάει από 23  Ιουνίου έως και 22 Ιουλίου και κυβερνήτη έχει την Σελήνη που συμβολίζει την μήτρα  που εκεί αναπτύσσεται το έμβρυο, την μητέρα, την πατρίδα και γενικά την ανάπτυξη.
Ο άντρας  Καρκίνος είναι κλειστός χαρακτήρας  και πολύ προστατευτικός με την οικογένεια του. Πολλοί λένε ότι στην μόνη γυναίκα που είναι πιστοί οι Καρκίνοι είναι η μητέρα τους. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για όλους του άντρες Καρκίνους.
Η  γυναίκα  Καρκίνος  είναι δυναμική και υπερβολικά  ευαίσθητη. Θέλει να έχει τον έλεγχο της οικογένειας της και είναι υπερπροστατευτική  μητέρα. Αυτό που πρέπει να προσέχει είναι λίγο η ζήλια και η ανασφάλεια.
Ο Λέων ξεκινάει από 23  Ιουλίου έως και 22  Αυγούστου. Κυβερνήτη έχει τον Ήλιο. Φωτεινός  λαμπερός συνήθως πετυχημένος έχει ανάγκη την προβολή και συμβολίζει την γέννηση του ατόμου. Οι  Λέοντες είναι
γενναιόδωροι και ειλικρινείς. Αγαπούν την τάξη και όταν ερωτεύονται,  ερωτεύονται με πολύ πάθος!!!!
Πολλοί από τους  Λέοντες είναι εγωκεντρικοί και υπερήφανοι και τους αρέσει να είναι στραμμένα τα φώτα επάνω τους.
Είναι πολύ δοτικοί  αγαπούν και προστατεύουν την οικογένεια τους.
Φθάσαμε στο έκτο ζώδιο του αστρολογικού χάρτη , την Παρθένο.
Η  Παρθένος ξεκινάει από 23  Αυγούστου έως και 22  Σεπτεμβρίου και έχει κυβερνήτη  τον Ερμή που σε αυτή την περίπτωση  βοηθά τους Παρθένους να επικοινωνούν καλύτερα  με το μυαλό και την σκέψη. Είναι σαν ένα μικρο παιδί που πηγαίνει σχολείο  και  σιγά σιγά μαθαίνει και αποκτά γνώσεις. Οι Παρθένοι είναι άνθρωποι με πνευματικά ενδιαφέροντα και με ξεκάθαρες ιδέες.
Είναι πολύ καλοί φίλοι τίμιοι  ευαίσθητοι αγαπούν  υπερβολικά την τάξη και την καθαριότητα στο προσωπικό
 τους χώρο .Κάποιοι  ίσως τους θεωρούν λίγο μίζερους και γκρινιάρηδες αλλά οι Παρθένοι είναι πάντα κοντά στις δύσκολες στιγμές και αυτό τους κάνει αξιαγάπητους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X