Κοινωνία

Personal coaching: Τι αγαπάτε να κάνετε ;

Personal coaching: Τι αγαπάτε να κάνετε ;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Ένας λόγος που αγαπώ το coaching και επέτρεψα να μπει τόσο βαθιά στη ζωή μου, είναι η θετικότητα που προσφέρει και η δύναμη που μας έχει δώσει να μιλάτε εσείς για εσάς και γι αυτά που αγαπάτε .
Εμείς διδάσκουμε τη μέθοδο, αλλά αυτό που αγαπάει καθένας μας, δε διδάσκεται .
Ολοκληρώνεται ενα ιδιαίτερο καλοκαίρι και εκατομμύρια ακόμη άνθρωποι σαν εμάς, το βίωσαν. Αν δεν το έχετε ήδη συλλογιστεί, αξίζει να καταγράψετε τι αγαπήσατε το καλοκαίρι αυτό .
Και μετά, αξίζει να βυθιστείτε, όπως θα κάνατε μέσα σε μια αιώρα, στο συναίσθημα αυτό με ευγνωμοσύνη, με χαμόγελο, όλο και πιο βαθιά .
Αγαπώ να αναπνέω βαθιά όταν βγάζω τη μάσκα μου.
Αγαπώ να βλέπω τη μηνιαία επαναλαμβανόμενη διαδρομή του φεγγαριού.
Αγαπώ το πρωινό δεκάλεπτο πριν αρχίσει το καθημερινό black&decker των μαστόρων του διπλανού διαμερίσματος.
Αγαπώ τη μέρα που η θάλασσα ήταν πιο καθαρή από την προηγούμενη φορά.
Βυθιστείτε, αναλογιστείτε, ξαναζείστε τις στιγμές που αγαπήσατε και μπορείτε να τις αγαπήσετε ξανά, πιο συνειδητά , πιο πολύ Stay tuned.
Η LifeFocus μέσα από τη στήλη που της προσφέρει το eretikos.gr, θα είναι κοντά σας κάθε Σάββατο πρωί  με σκέψεις personal και business coaching , εναλλάξ.
Συχνά, και ανάλογα με το θέμα, θα σκεφτόμαστε διάφορες προσφορές ή διαγωνισμούς , όπως κάνουμε τα τελευταία 3 χρόνια που ιδρύθηκε η LifeFocus
Η LifeFocus προσφέρει μία συνάντηση γνωριμίας δωρεάν για να έχετε μια πρώτη δική σας άποψη πώς λειτουργούμε στο χώρο του coaching.
Η εποχή που ζούμε είναι ιδιότροπη και αξίζει να βάζουμε ΕΜΕΙΣ τους στόχους μας και όχι οι άλλοι για εμάς.
Stay tuned
Έλενα

*Η LifeFocus ιδρύθηκε το 2017 από την Έλενα Σαράντη και εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας . Η Έλενα είναι practitioner, απόφοιτος του Athens Coaching Institute από το 2014 .

Περιηγηθείτε στο site της lifefocus.gr και ξεναγηθείτε στα άρθρα του blog ή στη σελίδα της LifeFocus στο facebook . Ειναι μία από τους 13 συγγραφείς του βιβλίου ‘το coaching στη ζωή μας ‘ και μέλος στο ΔΣ του ελληνικού συνδέσμου coaching (HCA/EMCC Greece) .

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X