PET

Αδέσποτο σκυλί μπαίνει σε αγώνα 250 χιλιομέτρων και τερματίζει με καινούργιο μπαμπά

Αδέσποτο σκυλί μπαίνει σε αγώνα 250 χιλιομέτρων και τερματίζει με καινούργιο μπαμπά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το μικρό σκυλάκι βρήκε τον άνθρωπό της κατά την διάρκεια του αγώνα “4 Deserts Gobi March 2016” στην Κίνα, ενός αγώνα 250 χιλιομέτρων στην μεγαλύτερη έρημο της Κίνας τον περασμένο Ιούνιο.

Το κουταβάκι όμως δε νοιάστηκε για την πρωτιά, παρά μόνο για να κερδίσει την καρδιά του Dion Leonard, ενός επαγγελματία δρομά από την Σκωτία!

“Την 2η μέρα βρισκόμουν στη γραμμή εκκίνησης και αυτή ήταν δίπλα μου και με κοιτούσε” λέει ο Dion. “Σκέφτηκα ότι αυτό το μικρό σκυλί δε θα άντεχε πολύ ώρα να τρέχει δίπλα μου, αλλά τελικά έτρεξε όλη τη μέρα στην οποία κάναμε σχεδόν 40 χιλιόμετρα.”

Όταν το σκυλάκι δεν επιτρεπόταν να τρέξει δίπλα στον άντρα λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών, οι διοργανωτές μετέφεραν το σκυλί ώστε να βρίσκεται κοντά του.

Την τελευταία μέρα του αγώνα, οι δυο τους πέρασαν την γραμμή του τερματισμού μαζί, κάτι που έκανε τον Dion να αποφασίσει να υιοθετήσει το σκυλί, παρά την γραφειοκρατία και τα έξοδα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει για να την μεταφέρει από την Κίνα στη Σκωτία.

“Η Gobi με διάλεξε ως φίλο για μια ζωή, οπότε κάνω ό,τι μπορώ, με όλη την υποστήριξη του κόσμου, για να το κάνω να συμβεί” λέει ο αθλητής!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X