PET

Απίθανη σκυλίτσα ζητάει να παίξει φρίσμπι από ένα άγαλμα

Απίθανη σκυλίτσα ζητάει να παίξει φρίσμπι από ένα άγαλμα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Η Νόβα είναι ένα μπόρντερ κόλεϊ ενός έτους. Δεν υπάρχει τίποτα που να αγαπάει περισσότερο από το να παίζει φρίσμπι και διαρκώς διαλέγει “θύματα” κάθε είδους και μεγέθους για να παίξουν μαζί της» εξηγεί ο ιδιοκτήτης της σκυλίτσας.

«Ούτε το άγαλμα του Άμπραχαμ Λίνκολν δεν γλίτωσε από τη Νόβα!» σχολίασε με χιούμορ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβηκε στα social media και έγινε viral, το απίθανο σκυλάκι επίμονα βάζει το φρίσμπι στα πόδια του αγάλματος του Αμερικανού πολιτικού, λες και περιμένει από τον καθισμένο “άντρα” να της ρίξει τον ιπτάμενο δίσκο.

«Έχει ταλέντο στο να την προσέχουν, αλλά ο Λίνκολν διατήρησε το βλέμμα του παγωμένο, επιμένοντας να την αγνοεί. Παράξενο… Πάντα τον φανταζόμουν ως ένα άτομο που του άρεσαν τα ζώα» αστειεύτηκε ο ιδιοκτήτης του αξιολάτρευτου σκύλου για το άγαλμα.

Αυτά τα γυαλιά τα ρυθμίζεις μόνος σου για να βλέπεις μακρυά ή κοντάΓυαλιά με ρυθμιζόμενouς φακούς

Το ξεκαρδιστικό περιστατικό συνέβη στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, στις 13 Σεπτέμβρη και το βίντεο έγινε αμέσως viral στα social media.

Οι χρήστες ξετρελάθηκαν με το πανέμορφο σκυλάκι και θαύμασαν την αγάπη του για το φρίσμπι.

Κάποιοι μάλιστα δεν δίστασαν να μιλήσουν και για τα δικά τους ζωάκια και πώς αυτά κάνουν όταν θέλουν να παίξουν με το αγαπημένο τους παιχνίδι.

«Μου αρέσει που ο σκύλος ήξερε πότε να τα παρατήσει. Αυτός ο τύπος δεν κάνει τίποτα, ας βρούμε κάποιον άλλο» σχολίασε ένας χρήστης.

«Καλή προσπάθεια, Νόβα, αλλά ο πρόεδρος Λίνκολν είναι πολύ απασχολημένος να σκέφτεται. Ίσως την επόμενη φορά να σου πετάξει το φρίσμπι!» σχολίασε ένας άλλος.

«Δεν μπορώ να έχω ούτε λιγάκι σεβασμό; Πρώρα με δολοφόνησαν, τώρα αυτό! Ευτυχώς, που τα περιστέρια δεν είναι τόσο κακά φέτος» σχολίασε το άγαλμα του προέδρου Λίνκολν, δια στόματος κάποιου σχολιαστή.

«Μπορεί το σκυλί να είχε γνωρίσει κάποτε έναν μίμο που παρίστανε το άγαλμα σε κάποιον δρόμο και να σκεφτόταν: Ξέρω το παιχνίδι σου» ανέφερε κάποιος άλλος χρήστης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X