Θέμα

Πισώπλατη «μαχαιριά» Άδωνι σε Μητσοτάκη για το lockdown! Βίντεο της κυνικής ομολογίας

Πισώπλατη «μαχαιριά» Άδωνι σε Μητσοτάκη για το lockdown! Βίντεο της κυνικής ομολογίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι υπήρξε εισήγηση από λοιμωξιολόγους να επιβληθεί λοκ ντάουν στη Θεσσαλονίκη πριν τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου (26 Οκτωβρίου), αλλά η κυβέρνηση αποφάσισε να μην προχωρήσει «από σεβασμό στην παράδοση, στην ορθοδοξία και την πίστη» με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα.

Γιατί «βλέπουν» εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ; «Κεραυνοί» για τον ανασχηματισμό-ανέκδοτο του Μητσοτάκη

Ο υπουργός Ανάπτυξης διέψευσε, παράλληλα, πανηγυρικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σε συνέντευξή του στον Alpha μετά την περιβόητη φωτογραφία του – χωρίς κανένα μέτρο – στην Πάρνηθα είχε πει πως δεν του είχε πει κανένας να κλείσει η Θεσσαλονίκη και γι’ αυτό δεν επιβλήθηκε καραντίνα.

«Έχω πει ότι εκ των υστέρων μπορεί να έκλεινα τη Βόρεια Ελλάδα, τη Θεσσαλονίκη, μία εβδομάδα νωρίτερα. Αλλά, ξέρετε, τότε δεν υπήρχαν αιτήματα από κανέναν να κλείσουμε νωρίτερα, ούτε κανένας ειδικός μάς το είχε υποδείξει αυτό», είχε πει χαρακτηριστικά.

Σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε:

«Ένας από τους λόγους που ελήφθη η απόφαση για την καραντίνα αυτής της εβδομάδας, ήταν το προηγούμενο της Θεσσαλονίκης. Τότε κάποιοι λοιμωξιολόγοι μας έλεγαν ότι θα έπρεπε να γίνει καραντίνα στην Θεσσαλονίκη πριν την γιορτή του Αγίου Δημητρίου. Εμείς από σεβασμό στην παράδοση, στην ορθοδοξία και στην πίστη, δεν βάλαμε καραντίνα, πριν την γιορτή του Αγίου Δημητρίου.

Νέα τάση στον ΣΥΡΙΖΑ! Ποιοι την ίδρυσαν, τι αναφέρουν στο κείμενο

Θυμίζω ότι το βασικότερο λάθος που παραδέχθηκε και ο Πρωθυπουργός στην βουλή και αυτό ήταν το για το οποίο εσείς στα κανάλια ασκείται σκληρή κριτική, ήταν αυτό. Γιατί κατά την ημέρα εκείνη, συνέρεσαν οι πιστοί. Δεν λέω οτι δεν ήθελαν να ελέγξουν, αλλά δεν ελέγχεται».

Δείτε όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Η κυνική ομολογία του Άδωνη Γεωργιάδη είναι ιδιαίτερα βαρύνουσας πολιτικής, οικονομικής κ κοινωνικής σημασίας, καθώς πλέον οι ευθύνες για όσα ξεκίνησαν από του Αγίου Δημητρίου και μετά αποκτούν πλέον ονοματεπώνυμο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X