Σχόλια

Πολάκης για σκάνδαλο Novartis: Ο υπουργός που ήθελε να προστατεύσει ο Αγγελής αρχίζει από Α και τελειώνει σε …’οπουλος

Πολάκης για σκάνδαλο Novartis:  Ο υπουργός που ήθελε να προστατεύσει ο Αγγελής αρχίζει από Α και τελειώνει σε …’οπουλος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Παύλος Πολάκης επιτίθεται με σφοδρό μεν, καυστικό δε τρόπο επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία για τον πρώην υπουργό που εμπλέκεται στο σκάνδαλο Novartis, αλλά ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής δεν θέλησε να παραλάβει τα στοιχεία από τους Αμερικανούς ερευνητές.

Ο βουλευτής Χανίων μέσω νέας του ανάρτησης, σχολιάζει την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ποινική δίωξη κατά του Ιωάννη Αγγελή και  όπως αναφέρει, με αρκετή δόση χιούμορ  επιχειρεί να… βοηθήσει τη ΝΔ αναφορικά με τον βασικό μάρτυρα κατηγορίας στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση Novartis.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καλέσει τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό για το «ποιος είναι ο πρώην υπουργός της ΝΔ, που σύμφωνα με την ελληνική δικαιοσύνη ο κος Αγγελής προσπάθησε να προστατεύσει».

«ΒΟΗΘΑΩ τη ΝΔ: Αρχίζει από Α και τελειώνει σε ..όπουλος!!!! Αυτός είναι ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας στην προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, της λεγόμενης “σκευωρίας Παπαγγελόπουλου” για το σκάνδαλο Novartis! Καμαρώστε τον!», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X