Βιβλίο

10 καυτές ερωτήσεις και 10 πιο καυτές απαντήσεις για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

10 καυτές ερωτήσεις και 10 πιο καυτές απαντήσεις για τον Κυριάκο Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ενα βιβλίο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ασφαλώς και είναι πολύ ενδιαφέρον. Ομως, ένα βιβλίο που αποκαλύπτει όσα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ήθελε να κρύψει, που αποκαθηλώνει τον Μωυσή, το τσιτάχ και άλλα ηχηρά είναι ένα πολύ ξεχωριστό βιβλίο, γιατί οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν ποιος είναι αυτός που τους κυβερνά και πολύ περισσότερο ποιος είναι αυτός που ζητά για δεύτερη φορά την ψήφο του.

Το βιβλίο του Δημήτρη Ψαρρά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη το γνωρίζετε ασφαλώς. Λέγεται «Μια καριέρα: Η πολιτική διαδρομή του Κυριάκου Μητσοτάκη», κυκλοφορεί από τις «εκδόσεις Νήσος» και είναι απολαυστικό ανάγνωσμα.

Γι’ αυτό το βιβλίο λοιπόν ζήτησα (σ.σ. ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κανελλόπουλος) από τον ίδιο τον Δημήτρη να απαντήσει on camera σε 10 συγκεκριμένα ερωτήματα.

Παράδειγμα 1: Ποια είναι η σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τις αδελφές του και ποια ήταν με τον πατέρα του;

Παράδειγμα 2: Είχε όντως ο κ. Μητσοτάκης μία 10ετή επιτυχημένη καριέρα στον ιδιωτικό τομέα όπως λέει ο ίδιος;

Τις απαντήσεις θα τις δείτε στο παρακάτω βίντεο που έφτιαξε κι επιμελήθηκε ο Αντώνης Παπαβομβολάκης.

Σας υπενθυμίζω πως αυτή την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, στις 19.00, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20), θα έχουμε την παρουσίαση του βιβλίου. Στο πάνελ θα βρίσκονται ο Νίκος Βούτσης, πρώην πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, ο Γιώργος Κύρτσος, ευρωβουλευτής, και ο Κώστας Λαλιώτης, πρώην γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ. Εκρηκτικό πάνελ αν μην τι άλλο. Τη συζήτηση θα συντονίζει η εκδότρια Πόλα Καπόλα.

Εννοείται πως στο βίντεο ο Δημήτρης Ψαρράς απαντά και για τον Λαλιώτη και για τον Κύρτσο.

Πηγή: efsyn.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X