Παρασκήνιο

Προκλητικός ξανά ο Άδωνις! Νέα αισχρή επίθεση σε γιατρούς και νοσηλευτές

Προκλητικός ξανά ο Άδωνις! Νέα αισχρή επίθεση σε γιατρούς και νοσηλευτές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει να προκαλεί τους γιατρούς και τους νοσηλευτές ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανοίκειες επιθέσεις κι ενώ η Ελλάδα δοκιμάζεται ακόμα από την πανδημία του κορονοϊού, με τις απλές κλίνες covid-19 και τις ΜΕΘ να είναι γεμάτες.

Δείχνοντας ότι πολύ… θα ήθελε να έχει τα ηνία του υπουργείου Υγείας, ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε για μια ακόμα φορά λάβρος κατά του υγειονομικού προσωπικού της χώρας επαναλαμβάνοντας τα fake news περί 40% ανεμβολίαστων γιατρών και νοσηλευτών.

Μυρίζει μπαρούτι! Τι κρύβεται πίσω από την κυβερνητική επίθεση στην Αχτσιόγλου;

Μάλιστα αναφέρθηκε και πάλι στο θέμα που ο ίδιος έχει ρίξει στο τραπέζι περί υποχρεωτικού εμβολιασμού γιατρών και νοσηλευτών λέγοντας ότι το μοναδικό πρόβλημα είναι ποια θα είναι η ποινή για όσους δεν εμβολιαστούν.

Ο… γνωστός Άδωνις Γεωργιάδης

Και τότε με ύφος και γελάκι εξαπέλυσε αισχρή επίθεση λέγοντας: «Αν είναι να πούμε στους υγειονομικούς ότι όσοι δεν εμβολιαστούν θα πάνε μακριά από την πρώτη γραμμή και στην πρώτη γραμμή θα είναι οι εμβολιασμένοι θα είναι σαν να λες μην κάνετε το εμβόλιο για να λουφάρετε. Δηλαδή, ο έξυπνος που δεν εμβολιάζεται θα πηγαίνει πίσω και ο εμβολιασμένος στις ΜΕΘ;».

Αμέσως μετά πέταξε και την πρόταση ότι θα μπορούσε ως ποινή να θεσμοθετηθεί η μείωση του μισθού αφού απόλυση δεν μπορεί να γίνει μια και η θέση είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη.

«Λαιμητόμος» 120 ωρών για την κυβέρνηση Μητσοτάκη! Η αποτυχία των εμβολιασμών και ο τουρισμός που κινδυνεύει

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στον ΑΝΤ1 άδειασε τον υπουργό Ανάπτυξης διαψεύδοντας τα στοιχεία που δίνει δεξιά και αριστερά περί του ποσοστού των εμβολιασθέντων υγειονομικών.

Μάλιστα είπε ότι είναι πάνω από 85% το ποσοστό των γιατρών που έχουν εμβολιαστεί και το χαρακτήρισε από τα υψηλότερα στην Ευρώπη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X