Αθλητισμός

Άγνοια Γιαννάκη για τα περί υποψηφιότητας στον δήμο Αθηναίων

Άγνοια Γιαννάκη για τα περί υποψηφιότητας στον δήμο Αθηναίων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολλά ονόματα ακούγονται, για τον δήμο Αθηναίων από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που συνεδριάζει το Σαββατοκύριακο.

Σημειώνεται, πως κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, την Τετάρτη, ο κ. Τσίπρας είχε τονίσει ότι το θέμα πρέπει να έχει κλείσει μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Το όνομα του υφυπουργού Εργασίας Νάσου Ηλιόπουλου παραμένει στο τραπέζι, ενώ έχει βολιδοσκοπηθεί και μια γυναίκα, την ίδια στιγμή που στην ατζέντα βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες και το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος φέρεται να έχει επίσης βολιδοσκοπηθεί.

Πάντως, ο ΣΚΑΪ επικοινώνησε με τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή και τεχνικό, ο οποίος όμως δεν επιβεβαίωσε την πληροφορία, δηλώνοντας άγνοιας για το θέμα.

Σημειώνεται ότι στην ονοματολογία του προηγούμενου διαστήματος είχε ακουστεί και το όνομα του Φραγκίσκου Αλβέρτη για υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Αθηναίων, κάτι που ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής διέψευσε, ενώ το ίδιο έκανε και η Γιάννα Αγγελοπούλου, το όνομα της οποίας ενεπλάκη για τον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X